Møstings er en lille kunsthal smukt placeret ved Frederiksberg Have. Her kan du opleve skiftende udstillinger med samtidskunst.

A lazy image

Platform for samtidskunst

Møstings Hus er en platform for dansk samtidskunst og moderne kunst, hvor kunstnere, der enten har en kunstnerisk uddannelse eller dokumenteret professionel erfaring med kunstnerisk arbejde, kan ansøge om at udstille. Ansøgninger behandles i forbindelse med det årlige Open Call.

I øjeblikket er huset lukket, mens vi nyindretter.

Vi genåbner den 7. januar 2022 med udstillingen ”Skumfødt” af Nour Fog.

Som kunsthal tilbyder Møstings Hus alt andet end neutrale rammer. De smukke herskabelige 1800-tals stuer med højt til loftet, lysekroner og udsigt til Andebakkesøen og Frederiksberg Have, er markante udstillingslokaler som de udstillende kunstnere indtænker og forholder sig til i de fremtidige udstillinger.

Husk! Der er fri entré til alle vores udstillinger

Åbningstider
Møstings er pt. lukket mens vi nyindretter huset. Vi genåbner igen 7. januar 2022 med Nour Fogs udstilling “Skumfødt”
Sted
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
69 13 80 90
mh@frederiksbergmuseerne.dk
Social
A lazy image
Aktuel udstilling

NATLYS

Vinderprojektet af vores Open Call til et kunstprojekt på Andebakkesøen er skabt af landskabsarkitekt MDL, Signe Moos og tegnestuen MOOS LAND-SKABER.
Omdrejningspunktet for NATLYS er den citrongule blomst af samme navn, der i sommermånederne hver aften folder sine blomster ud i et eventyrligt sceneri, hvor man kan opleve planterne bevæge sig.

A lazy image

Møstings historie

Møstings Hus blev opført i år 1800 og bærer navn efter den mest kendte ejer, Johan Sigismund Møsting (1759-1843). Møsting havde fra 1813 en fremtrædende stilling som finansminister og chef for rentekammeret i landets regering under Frederik Vl og blev fra 1814 medlem af Gehejmestatsrådet.