Møstings

ÅRGANG 2022 / KUNST PÅ ARBEJDE

3. december 2022 - 18. december 2022

Årgang 2022 cover til web
Dato
3. december 2022 - 18. december 2022
Sted
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg


E: moestings@frederiksbergmuseerne.dk
T: 69 13 80 90

Kunst På Arbejde og Frederiksbergmuseerne præsenterede ÅRGANG 2022.

Udstillingen i Møstings var en enestående mulighed for at se samtidskunst af en helt ny generation af kunstnere, der alle tog afgang fra et af de tre danske kunstakademier i sommer.
Fælles for dem alle var, at de gav et facetteret øjebliksbillede af den tid, vi lever i.

Kunstnerne tog livtag med store samfundsmæssige udfordringer og helt nære tematikker – fra bæredygtighed, forbrug og teknologi, over kønsidentitet, relationer og erindring, til det uperfekte, drømme og intimitet. 

Det er et stærkt felt af nyuddannede kunstnere, der samledes i Møstings. Værkerne stak i mange retninger, og gav indblik i den mangfoldighed, der er i kunsten lige nu. Formålet var at vise den store spændvidde og udbrede kendskabet til kunstscenens helt nye talenter.  

Udstillingens kunstnere: Anna Munk Johansen, Anne Mie Bak, Clara Busch, Emilie Imán, Esben Weile Kjær, Jakob Sjøberg, Kristine Karlshøj Leopold, Marie Rud Rosenzweig, Mike Mac-Leod Worning, Mikkel Kaldal, Naila Hekmat Abdullah, Paula Duvå, Rasmus Niclas Rose Nielsen, Robin Baasch og Søren K. Rye.  

Foreningen Kunst På Arbejde præsenterede udstillingen ÅRGANG 2022 i Møstings fra den 3.-18. december.

Udstillingen var den første ud af fem udstillinger, der alle er generøst doneret af kunstmæcenerne Trine og Gunnar Kjems.

Den aktuelle udstilling viste værker af 15 nyuddannede kunstnere fra de tre kunstakademier i København, Odense og Aarhus. Udstillingens værker er erhvervet af Kunst På Arbejde og kommer i cirkulation mellem arbejdspladser landet over fra starten af det nye år.  

Foto: Esben Weile Kjær, ”HYPER”, 2022

Læs mere om udstillingen og kunstnerne