Møstings

Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
moestings@frederiksbergmuseerne.dk

Til december kan vi i Møstings vise første års resultat af dette fantastiske projekt, hvor Kunst På Arbejde inviterer alle nyuddannede kunstnere, der tog afgang i 2022 fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, Det Fynske Kunstakademi i Odense og Det Jyske Kunstakademi i Aarhus til et Open Call.

Kunst På Arbejde invitered fra den 21. august – 22. september 2022 afgangseleverne fra de tre danske kunstakademier til at ansøge om at indgå med værker i foreningens udstilling ÅRGANG 2022. Blandt de indkomne ansøgninger udvælger og erhverver Kunst På Arbejde op mod 20 værker af ca. 10 forskellige kunstnere.

Kunst På Arbejde leverer kunst til private og offentlige arbejdspladser i hele Danmark. Udstillingerne hænger på den enkelte arbejdsplads i to til fire måneder, hvorefter de cirkulerer videre til den næste arbejdsplads. Udstillingen ÅRGANG 2022 vil således også turnere mellem danske arbejdspladser i mange år fremover. Som medvirkende i udstillingen vil man som kunstner nå ud til et stort publikum, som ofte ikke ellers ville blive bekendt med kunst via f.eks. galleri- eller museumsbesøg.

Inden udstillingen ÅRGANG 2022 går i cirkulation, bliver den vist i Møstings’ udstillingslokaler med fernisering den 2. december 2022.

ÅRGANG 2022 er generøst støttet af kunstmæcenerne Trine og Gunnar Kjems.

Læs mere om Kunst På Arbejdes Open Call her

Foto: Kunst På Arbejde