App og lydvandringer

Frederiksberg er fuld af historier, og der er ingen bedre måde at få dem formidlet på end gennem vores lydvandringer og guides. Frederiksbergmuseernes app hjælper dig med at udforske de utallige historier, der er forbundet med museerne, husene og parkerne.

Uanset om du er klar til at høre en fortælling om Bakkehusets historiske rum eller at følge komikeren Nikolaj Stokholm, der går i Storm P’s fodspor ned ad Frederiksberg Allé, vil vores lydvandring give dig et unikt historisk indblik.

Download app’en nu og lad os invitere dig på opdagelse gennem natur og kultur sammen med dine venner, familie eller på egen hånd.

Hvis du besøger os sammen med andre, kan du benytte dig af Samlyt, så I kan lytte til fortællingerne sammen. God fornøjelse!

Frederiksberg byvandring - Historien om Frederiksberg
App og lydvandringer

Historien om Frederiksberg

Frederiksberg er helt sin egen, midt i hovedstaden. På grund af sin unikke, landlige idyl med haver, parker og alléer kaldes byen for hovedstadens grønne hjerte. Her får du historien om, hvordan Frederiksberg går fra at være et helligt sted i bronzealderen til at blive en pulserende storby med de mange grønne oaser, du oplever i dag.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på Frederiksbergmuseernes logo for at finde denne lydvandring.

Alhambra_Frederiksberg_Forlystelsernes Frederiksberg_Lydvandring
Lydvandring

Forlystelsernes Frederiksberg

Frederiksberg er Danmarks Broadway eller West End. Der er teaterhistorie i næsten hver en flise på Allégade og Frederiksberg Allé.
I Lydvandringen fortæller vi om teatrene og deres stjerner, om succeser og fiaskoer og om det forlystelsessted, der for alvor gjorde Frederiksberg til den festlige destination.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på STORMs logo for at finde denne lydvandring.

Lydvandring for hele familien

Det hemmelige Frederiksberg

Konger, dronninger, talende statuer og hunde med superkræfter. Vidste du, at Frederiksberg gemmer på en usynlig verden af hemmeligheder? Tag din familie i hånden og kom med på en opdagelsesrejse, hvor den talende statue, Hofnarren, fortæller dig otte hemmeligheder, der skjuler sig under jorden, bag murene eller lige midt imellem os, uden at vi ved det.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på Frederiksbergmuseernes logo for at finde denne lydvandring.

Lydvandring

I Storm P.s fodspor

Velkommen til museet STORMs lydvandring i Storm P.s Frederiksbergske fodspor. Start turen og lyt til komiker og Storm P.-fan, Nikolaj Stokholm, som guider dig trygt på ruten. Turen begynder ved museet STORM på Frederiksberg Runddel og varer ca. en time. Rigtig god fornøjelse!

Når du har downloadet app’en skal du klikke på STORMs logo for at finde denne lydvandring.

Lydvandring om oehlenslæger i Søndermarken
Lydvandring

På tur med Adam Oehlenschläger – Danmarks største romantiker

På Bakkehusets lydvandring får du en unik mulighed for at besøge Frederiksbergs smukkeste parker, Søndermarken og Frederiksberg Have, i følgeskab med digteren Adam Oehlenschläger.

Adam Oehlenschläger skrev den danske nationalsang og satte et tykt fingeraftryk på den litterære periode, vi kalder for romantikken. Oehlenschläger vendte igen og igen tilbage til Frederiksberg livet igennem, og på denne tur, kan du både høre om hans inspirationskilder og personlige forhold til Frederiksberg. Turen starter ved Bakkehuset og du ledes igennem både Søndermarken og Frederiksberg Have, indtil vi slutter ved Møstings Hus på Andebakkestien. God fornøjelse!