App og lydvandringer

Frederiksberg er fuld af gode fortællinger som knytter sig til pladser, huse og parkernes slyngede stier.  Vi har samlet en masse af dem på vores egen app, hvor du kan læse mere og lytte til vores forskellige lydvandringer og guides.

Du kan lytte til ”Bakkehusets ånd” gennem Rahbekparrets historiske stuer eller følge med komikeren Nikolaj Stockholm i Storm P.s fodspor ad Frederiksberg allé.

Det og meget mere er frit tilgængeligt for alle, man skal blot downloade vores app.

Hvis du besøger os sammen med andre, kan du benytte dig af Samlyt, så kan I nemlig lytte til fortællingerne sammen. God fornøjelse!

Download app

A lazy image
Lydvandring

Historien om Frederiksberg

Frederiksberg er helt sin egen, midt i hovedstaden. På grund af sin unikke, landlige idyl med haver, parker og alléer kaldes byen for hovedstadens grønne oase. Her får du historien om, hvordan Frederiksberg går fra at være et helligt sted i bronzealderen til at blive en pulserende storby med de mange grønne oaser, du oplever i dag.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på Frederiksbergmuseernes logo for at finde denne lydvandring

A lazy image
Lydvandringer

Digterkongen Oehlenschläger i paradis

Oplev fortællingen om Adam Oehlenschlägers forhold til Frederiksberg hvor han voksede op og naturen som altid var lige omkring ham.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på Bakkehusets logo for at finde denne lydvandring

A lazy image
Lydvandring

Forlystelsernes Frederiksbergs

Frederiksberg er Danmarks Broadway eller West End. Der er teaterhistorie i næsten hver flise på Allégade og Frederiksberg Allé. Vi fortæller om teatrene og deres stjerner, om succeser og fiaskoer og om det forlystelsessted, der for alvor gjorde Frederiksberg til den festlige destination.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på STORMS logo for at finde denne lydvandring

A lazy image
Lydvandring for hele familien

Det hemmelige Frederiksberg

Konger, dronninger, talende statuer og hunde med superkræfter. Vidste du, at Frederiksberg gemmer på en usynlig verden af hemmeligheder? Tag din familie i hånden og kom med på en opdagelsesrejse, hvor den talende statue, Hofnarren, fortæller dig otte hemmeligheder, der skjuler sig under jorden, bag murene eller lige midt mellem os, uden at vi ved det.

Når du har downloadet app’en skal du klikke på Frederiksbergmuseernes logo for at finde denne lydvandring

A lazy image
Lydvandringer

I Storm P.’s fodspor

Velkommen til museet STORMS lydvandring i Storm P.s Frederiksbergske fodspor. Start turen og lyt til komiker og Storm P.-fan, Nikolaj Stokholm, som guider dig trygt på ruten. Turen begynder ved museet STORM på Frederiksberg Runddel og varer ca en time. Rigtig god fornøjelse!

Når du har downloadet app’en skal du klikke på STORMS logo for at finde denne lydvandring