Grin og bliv klogere! Storm giver dig et underholdende indblik i humorens og satirens store betydning – dengang og nu.

Åbningstider
Tirsdag -Fredag: 11:00 – 18:00
Lørdag- Søndag: 11:00 – 17:00

Særudstillingen er lukket 20.9-7.10
Køb billet
Sted
Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg
38 86 05 00
storm@frederiksbergmuseerne.dk
A lazy image

Om Museet Storm

Vi glæder os til at byde indenfor til Frederiksbergmuseernes samlede museum for humor og satire, STORM.

På STORM får du et underholdende indblik i humorens og satirens betydning – historisk og i dag.

Vi inviterer indenfor til sjove og underholdende fortællinger fra den folkelige og elskede humoristiske kulturarv. Fra historiske kunstnere som Storm P., Liva Weel og Dirch Passer til nutidens Roald Als, Casper Christensen og Lisbet Dahl

Den humoristiske og satiriske kunst giver os ikke alene et underholdende blik på Danmarkshistorien fra grundloven i 1849 til i dag, den giver også en karakteristik af humor og satire som en kerne i den danske folkesjæl.

Hvad enten den udfolder sig på scenen, papiret, skærmen eller mellem os i hverdagen, så indtager humor og satire en central placering i danskernes selvforståelse.

“Somme tider går jeg rundt og morer mig uden at vide hvorfor – det er nok derfor jeg morer mig.”

Robert Storm petersen
A lazy image

Hvem var Storm P.?

Museets navn er en hyldest til Storm P. På museets førstesal bliver du præsenteret for mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Hans liv, hans samtid og hans kunstneriske virke skildres i lyd, fotografier og film – og selvfølgelig med talrige eksempler på hans alsidige og mangfoldige produktion – lige fra de farverige og ekspressionistiske akvareller og oliemalerier til de kendte og elskede bladtegninger, filosofiske fluer og tegnede figurer.