26. maj 2024

Museumsvandring / Hjerte, hoved og helbred

Tag med Medborgercentret Nordens Plads og Frederiksbergmuseerne på en vandring, der forener fællesskab, kultur og bevægelse.

Type
Mindful Museum, Vandringer
Dato
26. maj 2024 kl. 12:30 -16:30
Sted
Mødested: Cisternerne
Pris
175 kr.

På vandringen besøger vi Frederiksbergmuseernes fire besøgs- og udstillingssteder og taler om det, vi oplever i mødet med kunsten.  

Vi starter ved Cisternerne, hvor årets udstilling “Start Again the Lament” ikke blot skal ses, men lyttes til. Det er en rejse ind i sorgens mange facetter, som åbner døren til en dybere forståelse af vores egne følelser. 

Herfra bevæger vi os gennem Frederiksberg Have og videre til Møstings, hvor Niels Pugholms “Endnu en undergang” udforsker kunstens kraft til at skabe fornyet forståelse.  

Vores næste stop på turen er museet STORM, hvor satiren træder i karakter, og vi sætter fokus på censur og de etiske grænser i satirisk kunst. Diskussionen bliver intens, og vi vil blive udfordret til at undersøge vores egne overbevisninger og holdninger. 

Vi afslutter vores vandring på Bakkehuset, et museum med en stærk historisk ånd, hvor vores spørgsmål spejler sig i tidens dyb. Her vil der være mulighed for at nyde en velfortjent kop kaffe og lidt kage, samt fortsætte dialogen i et mere afslappet miljø. 

Tag med os på en vandring gennem Frederiksbergmuseerne, hvor kulturel fordybelse og meningsfuld samtale venter på os! 

Kl. 12.30: Vandringen starter ved Cisternerne i Søndermarken.

Pris: 175 kr. Køb af Fællesbillet foregår i Cisternerne forud for mødetidspunktet, kom derfor i god tid. Fællesbilletten dækker over adgang til Frederiksbergmuseernes fire besøgs- og udstillingssteder, samt guidning undervejs af museumsinspektør Cecilie Monrad.

Tilmelding via Medborgercentret Nordens Plads på telefon 38 21 19 50 eller e-mail medborgercentret@frederiksberg.dk