Nyheder

Pressekontakt
Kommunikationsansvarlig, Siw Aldershvile Nielsen
M: +45 92 15 35 76
E: san@frederiksbergmuseerne.dk

Billede og logobank

31.05.23

BIRK BJØRLO / I AM LOST TO THIS WORLD

Hen over sommeren præsenterer Møstings soloudstillingen I Am Lost to This World af billedkunstner Birk Bjørlo (f. 1986). Her blandes figurative tegninger, abstrakte malerier og skulpturer i et sprudlende virvar af hverdagsanekdoter, parafraser og almenmenneskelige problematikker.

Læs mere

31.05.23

FREDERIKSBERG - BYEN I BYEN

Ny historisk udstilling formidler et bredt udvalg af de bedste fortællinger om Frederiksbergs liv. Udstillingen FREDERIKSBERG – BYEN I BYEN sætter fokus på Frederiksberg som moderne storby, hvor borgere, politikere, kunstnere og forbrydere på hver deres måde har sat aftryk og formet det Frederiksberg, der i dag eksisterer som en by i byen.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) åbner udstillingen fredag den 2. juni kl. 16 som en del af FRBDAGE.

Læs mere

01.05.23

10 steder du skal opleve på Frederiksberg

Vores ultra-lokale vært i Møstings, Olivia, guider dig her til nogle af hendes yndlings-spots på Frederiksberg. Så sæt en dag eller to af i weekenden, læs guiden og oplev byen som en lokal!

Læs mere
Frederiksberg_Top 10

07.04.23

Afskedsreception for Astrid la Cour

Frederiksbergmuseerne tager afsked med direktør Astrid la Cour, som siden 2015 har stået i spidsen for en fusion af Cisternerne, Møstings, Bakkehuset og STORM.

Læs mere

27.03.23

Frederiksbergmuseernes direktør bliver ny direktør for SMK

1. maj tiltræder Astrid la Cour som direktør for SMK. Hun har siden 2015 stået i spidsen for fusionen af Cisternerne, Møstings Hus, Bakkehuset, Storm P. Museet og Alhambra. De to sidstnævnte er nu et samlet museum for humor og satire; STORM.

Læs mere
Frederiksbergmuseerne_Astrid la Cour_foto Søren Rønholt

20.03.23

DET OBELSKE FAMILIEFOND STØTTER SAMTIDSKUNSTEN I MØSTINGS /

I flere årtier har kunsthallen Møstings fungeret som en platform for samtidskunst og en særegen kulturel oase midt i hovedstaden. Mange unge billedkunstnere har her haft deres første større soloudstilling, etablerede kunstnere fået muligheden for at gå nye veje, mens andre igen har opnået et fornyet fokus sent i deres karriere. Med en markant donation fra Det Obelske Familiefond bliver det nu muligt for kunsthallen at styrke formidlingsdelen samt vilkårene for udstillingsaktivitet.

Læs mere

03.03.23

FILIP VEST / RESORT

Kunsthallen Møstings er forvandlet til et fiktivt badehotel, når kunstneren Filip Vest (f. 1995) indtager både inde- og uderum med soloudstillingen Resort.

Her præsenteres publikum for et surreelt ferieparadis, hvor der lige under den luksuriøse overflade lurer fortællinger om klimakrise, isolation, eskapisme og undergang.

Læs mere

02.03.23

Kan Slow Looking på museer hjælpe sårbare unge?

I løbet af 2023 vil unge psykiatribrugere bogstavelig talt stille skarpt på forskellige værker i Frederiksbergmuseernes udstillinger.

Læs mere

24.02.23

STORM og Holbæk kunsthøjskole i nyt samarbejde /

STORM – Museet for humor og satire og Kunsthøjskolen i Holbæk har indgået et nyt samarbejde, hvor eleverne på skolen i et nyt forløb, der støttes af Storm P. Museet Venner, vil arbejde med temaet "Storm P. og brugen af karikatur og satire i kunsten".

Læs mere
Storm P. (Robert Storm Petersen. Selvportræt. 1903 (detalje). STORM, Frederiksbergmuseerne

22.02.23

GUIDET FÆLLESLÆSNING OG MINDFULNESS FOR DEMENSRAMTE /

Vi er glade for at kunne tilbyde en unik mulighed for mennesker, der lever med demens i hjemmet: To guidede fælleslæsningsforløb for hjemmeboende demensramte, som er blevet muliggjort takket være støtte fra Alzheimerforeningen.

Læs mere
Frederiksbergmuseerne_Demens_Fælleslæsning_Kultur og sundhed