Nyheder

Pressekontakt
Kommunikationsansvarlig, Siw Aldershvile Nielsen
M: +45 92 15 35 76
E: san@frederiksbergmuseerne.dk

Billede og logobank

19.12.23

CHRISTINE CLEMMESEN: HANDED TO EYES /

På årets første udstilling i Møstings udforsker billedkunstner Christine Clemmesen det komplekse forhold mellem fotografi, rum, og materiale. Clemmesen tager ikke fotografier; hun skaber dem på en måde, der udfordrer den traditionelle opfattelse af, hvad fotografiet indebærer.

Læs mere

07.12.23

HVAD DØGN /

Den dansk/indiske komponist og producer HVAD, også kendt som Hari Shankar Kishore, præsenterer HVAD DØGN - et 24-timers underjordisk lydritual i samarbejde med Strøm og Cisternerne. Dette unikke lydprojekt udforsker cirkulær tid, rum og lyd og er skabt gennem tre års arbejde med optagelser i Cisternernes kamre, hvor selve oplevelsen finder sted.

Læs mere

04.12.23

OPEN CALL MØSTINGS /

Møstings åbner op for ny ansøgningsrunde til udstillingsprogrammet 2025 og inviterer professionelle kunstnere til at byde ind med stedspecifikke udstillingsprojekter 

Læs mere

29.11.23

REKORDÅR I CISTERNERNE /

Et besøgstal på over 100.000 og endnu en anbefaling i New York Times! Udstillingsåret 2023 markerer sig som Cisternernes mest velbesøgte til dato, hvilket fejres med DJ og fri entré.

Læs mere

27.11.23

Jul på Bakkehuset

Bakkehuset inviterer til julefejring for hele familien. Søndag d. 3. december synger Musikhøjskolens Børnekor julen ind, og indenfor i de historiske stuer har kunstnerduoen ET ANDET STED skabt en juleudstilling, 'Evig jul'. Tableauer og figurer i et frostsprængt vinterlandskab fortæller om den stemning, der herskede hos Rahbekparret, og som tiltrak de største kunstnere og forfattere i 1800-tallet. Udover udstillingen faciliterer ET ANDET STED en særlig kranseworkshop helt i Kamma Rahbeks ånd.

Læs mere

16.11.23

Den censurerede udstilling om censur

En bog, der ikke kan brænde. Et rivejern, som Koranen er blevet revet på. En skabelon af en mandlig brystvorte, der kan bruges til at dække kvindelige brystvorter, så man kan omgå censuren på sociale medier. Ny udstilling på museet STORM sætter fokus på satiriske reaktioner på censur.

Læs mere

14.11.23

UDSTILLINGEN ÅRGANG 2023 ÅBNER I MØSTINGS /

Fra den 2.-21 december præsenterer Kunst På Arbejde og Frederiksbergmuseerne udstillingen ÅRGANG 2023 i kunsthallen Møstings. Her kan man opleve et markant felt af 15 nyuddannede billedkunstnere vise værker, der tematisk kredser om alt fra mytologi, identitet og erindring over popkultur, krop og landskab til intimitet, teknologi og materialitet.

Læs mere
Åbning_ÅRGANG 2023_Møstings

05.10.23

KULTURNAT PÅ FREDERIKSBERGMUSEERNE / 2023

Gå på opdagelse i Cisternerne, grin og bliv klogere på børns humor på STORM, oplev poesi og litteratur på Bakkehuset og kom på en magisk drømmerejse i Møstings.

Læs mere
Åben omvisning_Cisternerne

31.08.23

UDSTILLINGSÅBNING: NIKOLINE LIV ANDERSEN / UTOPIA

Efteråret i Møstings byder på soloudstillingen UTOPIA af den danske billedkunstner og designer, Nikoline Liv Andersen. Udstillingen forener klassiske håndarbejdsteknikker i et univers, hvor menneske og natur vikler sig ind i hinanden. Det dunkle og fortættede blander sig med lyse og lette materialer og frembringer transitioner, der både er smukke og voldsomme, og hvor håb og fortvivlelse mødes.

Læs mere

18.08.23

Ny udstilling åbner et vindue til kunstnetværk i 1800-tallet

Bakkehusets særudstilling ’Vindue til venskaber – Friederike Bruns guldalder’ fortæller historien om en bemærkelsesværdig kvinde i den tidlige guldalder, som levede et liv anderledes end det, mange af samtidens kvinder kunne drømme om. Friederike Brun rejste rundt i Europa og omgav sig med 1800-tallets største kunstnere og for første gang nogensinde udstilles en større samling af de unikke værker, hun samlede fra dem.

Læs mere