Lokaleleje

Du har mulighed for at leje Bakkehusets og Cisternernes imponerende rum til alt fra dit næste møde, workshop, produktlancering eller modeshow.

Leje af Bakkehuset

Bakkehuset – det perfekte mødelokale i København og Frederiksberg

Det ligger i Bakkehusets DNA at danne rammerne om gode møder, og vi lejer derfor gerne vores stemningsfulde, nyindrettede lokaler på museets første sal ud til møder, virksomhedsseminarer, photoshoots og andre ikke private formål.

Bakkehuset er placeret lige der hvor København og Frederiksberg mødes, tæt ved Carlsbergbyen og Søndermarken.

Rummene på museets første sal danner rammerne om skiftende udstillinger, og når du holder møde i vores hyggelige mødelokaler, får du en unik mulighed for at kombinere det med en kunstnerisk oplevelse.

I forbindelse med lokaleleje, tilbyder vi forskellige muligheder for sund mødeforplejning fra vores restaurant Orangeriet, som blandt andet er kendt for sit luksus smørrebrød.

Leje af Cisternerne

Cisternerne – den utraditionelle ramme om en produktlancering eller et photoshoot

Det er muligt at leje Cisternerne til forskellige typer af arrangementer, photoshoots og filmoptagelser.

Vær opmærksom på, at Cisternerne får mange henvendelser vedrørende mulighed for gratis lån af rummene, som vi desværre ikke kan imødekomme.

Alle henvendelser vedrørende musikalske arrangementer behandles af vores musikalske advisoryboard, som består af: komponist Louise Alenius, festivalchef for Strøm Festival Frederik Birket-Smith og koncertmester i DR Radiosymfoniorkester Johannes Søe Hansen.