3. september 2023

FINISSAGE & KONCERT / I AM LOST TO THIS WORLD

Under årets Golden Days Festival kan man opleve pianist og komponist August Rosenbaum fortolke Gustav Mahlers Ich bin der Welt abhanden gekommen, som en direkte reference til billedkunstner Birk Bjørlos aktuelle udstilling i Møstings.

Type
Koncert / Optræden
Dato
3. september 2023 kl. 14:00 - 15:00
Sted
Møstings
Pris
100 kr.
UDSOLGT Udsolgt

Siden juni har vi vist billedkunstner Birk Bjørlos smukke soloudstilling I Am Lost to This World i Møstings, og den 3. september holder vi finissage på udstillingen.

Til eventet er der koncert med pianist og komponist August Rosenbaum, der fortolker Gustav Mahlers Ich bin der Welt abhanden gekommen, som en direkte reference til Birk Bjørlos udstilling.

Koncerten fremføres i et af Bjørlos store objektmalerier og er en samtale mellem Rosenbaum, Bjørlos værker og Mahlers ikoniske stykke. På udstillingen står malerierne som både mentale og bogstavelige landskaber, der lige som Mahlers ikoniske værk kredser om eksistentielle spørgsmål, som hvad det vil sige at være en del af denne verden, når man samtidig føler sig fremmedgjort fra den.

Koncerten kl. 14 kræver forudbestilt billet og varer ca. ½ time. Efterfølgende er der åben reception hvor alle er velkomne til et glas.
Receptionen varer til kl. 16.