Besøg Bakkehuset (på egen hånd)

Besøg Bakkehuset - et autentisk guldalderhjem, hvor berømte koryfæer som H.C. Andersen og H.C. Ørsted mødtes. Oplev stemningen fra guldalderen og få et indblik i 1800-tallets livsformer og indretning.

målgruppe
Børnehaver, Indskoling, Mellemtrin, Udskoling, Ungdomsuddannelser, VUC
Fag
Billedkunst, Dansk
museum
Bakkehuset

Varighed: 60 min.
Max deltagere: 28
Pris: Gratis for børnehaver og skoler

Udforsk Bakkehuset – et autentisk guldalderhjem, hvor ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek åbnede deres hjem for forfattere, kunstnere og videnskabsfolk i 1800-tallet. Kom og oplev stemningen fra guldalderen og få et indblik i livsformer og indretning fra 1800-tallets Danmark. På museet kan I se, hvor berømte koryfæer som H.C. Andersen og H.C. Ørsted mødtes og bidrog til stedets unikke historie og stemning.

Booking

På Bakkehuset er der typisk kun plads til én klasse ad gangen. Besøget skal bestilles på forhånd, minimum ugen før besøget.
Du bestiller ved at sende en mail til bakkehuset@frederiksbergmuseerne.dk og afvente bekræftelse. Husk venligst at oplyse skole, klassetrin, antal elever og lærere, kontaktnavn og kontakt-tlf.nr. Du kan også ringe og spørge nærmere til ledige tider og muligheder på tlf. 33 31 43 62 (tirsdag-fredag kl. 11-17).