7. juli 2024

Særomvisning i "Sten - Skelet - Silhuet" /

Kom med på en særomvisning i Bakkehusets udstilling ”Sten - Skelet - Silhuet” af billedkunstner Anette Harboe Flensburg.

Særomvisning_Bakkehuset
Type
Omvisning
Dato
7. juli 2024 kl. 14:00 - 15:00
Sted
Bakkehuset

Hos ægteparret Lyne Rahbek i Bakkehuset herskede oplysningstidens rationelle idealer side om side med romantikkens naturfilosofi og interesse for menneskets sind – krydret med masser af hverdagsliv. Denne blanding af liv, videnskab og kunst spejler sig i billedkunstner Anette Harboe Flensburgs metode.

På omvisningen dykker vi ned i udstillingen, som er et slags laboratorium, hvor Anette Harboe Flensburg deler ud af sine undersøgelser af former, materialer, det naturskabte og menneskeskabte. Der udspiller sig en fintfølende dialog mellem kunstnerens undersøgende installationer og Bakkehusets kernefortællinger, som har sit udspring i slutningen af 1700-tallet og de første tre årtier ind i 1800-tallet.

Det er gratis at deltage i den åbne omvisning, når der er betalt entré til museet. Tilmelding er ikke mulig. Der er et maksimum for antal deltagere, og større grupper henvises til at bestille en særskilt omvisning.