18. september 2021

Parkvandring: Søndermarken set med digterens øjne

Træerne står i deres grønneste pragt og hvad kan være dejligere end en god travetur i smukke omgivelser. Den 18. september har du en unik chance for opleve sensommerstemningen i Søndermarken på en ny måde, når vi holder åben parkvandring.

Type
Vandringer
Dato
18. september 2021 kl. 14:00 - 15:30
Sted
Bakkehuset
Pris
60 kr.

Søndermarken ligger med sin skovagtige karakter, sine labyrintiske stier og sit bakkede terræn midt i storbyen. Parken hørte oprindeligt til Frederiksberg Slot og var i mange år kongefamiliens private område. Kun en lille udvalgt skare havde egen nøgle til parken, og derfor var Søndermarken et lidt hemmeligt område for de fleste.
På denne parkvandring, hvor Søndermarken står i sit smukkeste sommerantræk, kommer du til at opleve parken fra en ny side sammen med nationalpoeten Adam Oehlenschläger, der som en af de få havde adgang til stedet i 1800-tallet. Vi besøger et udvalg af havens mange små huse og scenerier, som blev til i den romantiske periode, og vi kommer bagom Søndermarkens mange overraskende og sjove historier.

Vandringen er både for dig, der besøger Søndermarken for første gang, og for dig, som hyppigt bruger parken, men gerne vil vide mere om havens kroge og afkroge. Husk godt fodtøj, da vi bevæger os på kryds og tværs af stierne i det kuperede terræn.