20. april 2023

Nye balancer / En samtale med Caspar Eric

Kom til foredrag med digteren Caspar Eric på Bakkehuset.

Type
Foredrag, Oplæsning
Dato
20. april 2023 kl. 19:30 -21:00
Sted
Bakkehuset
Pris
90 kr.

Digteren Caspar Eric udgav tidligere i år den meget roste digtsamling ”Nye balancer”, der bærer den måske overraskende undertitel ”Handicapdigte”. Men digtene handler faktisk om at finde balancen mellem at være (forfatteren har cerebral parese) og at blive set og kategoriseret som handicappet, hvilket digtsamlingen undersøger i et poetisk nænsomt, vredt og humoristisk sprog.

Pressen skrev blandt andet: ”Digtsamlingen kan have noget rasende, manifestagtigt a la Glenn Bech over sig, men det er, når Eric løfter blikket uden at give køb på poesien – sansningen og detaljen – at han når nye højder.” Information

”Nye balancer er en både kaotisk og sammensat digtsamling. Caspar Erics handikapdigte bliver et slående kampskrift, fordi der insisteres på nye, smukke fællesskaber, men også på grimme følelser.” Politiken

Denne aften vil Caspar Eric læse op og samtale med formanden for Dansk Litteraturforening på Bakkehuset, lektor Elisabeth Friis.

Forfattersamtalen er arrangeret af Dansk Litteraturforening i samarbejde med Bakkehuset.

Det er gratis at deltage i arrangementet for Dansk Litteraturforenings medlemmer, men tilmelding er påkrævet via Billetto. Er man ikke medlem af Dansk Litteraturforening, koster det 90 kr.