15. september 2023

Fernisering: Nikoline Liv Andersen / UTOPIA

Kom til åbningen af Nikoline Liv Andersens soloudstilling UTOPIA i Møstings.

Fernisering_Nikoline Liv Andersen_Møstings
Type
Udstillingsåbning
Dato
15. september 2023 kl. 17:00 - 19:00
Sted
Møstings

Vi glæder os til at se jer til åbningen af Nikoline Liv Andersens soloudstilling UTOPIA den 15. september fra kl. 17-19, hvor alle er velkomne!

Udstillingen åbnes af formand for kultur- og fritidsudvalget på Frederiksberg, Lotte Kofoed, hvortil det er muligt at få et køligt glas vin.

Om udstillingen

Efteråret i Møstings byder på soloudstillingen UTOPIA af den danske billedkunstner og designer, Nikoline Liv Andersen.
Gennem anvendelsen af tufting, broderi, strik og hækling har Nikoline Liv Andersen skabt en serie af nye værker, der udforsker transformationen og relationen mellem mennesket og naturen.

De tekstile værker, iscenesat i Møstings herskabelige rammer, trækker publikum ind i en verden væk fra storbyens fart. Håndarbejdet er præget af en langsomhed, som inviterer til fordybelse i de universer, det skaber. Dette repræsenterer håndens arbejde og drømmen om en analog verden, hvor der er tid til detaljerne og til at fejle. For én ting er visionen og drømmen – en anden ting er virkeligheden. Nikoline Liv Andersens væsner og univers udspringer af denne stoflighed – alt er taktilt og skabt af hændernes nøjsomme arbejde.

Udstillingen er støttet af Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond, Kvadrat, Beckett Fonden Grosserer L. F. Foghts Fond og Statens Værksteder for Kunst.