31. oktober 2022

ALLEHELGENSAFTEN I CISTERNERNE /

Tilbring allehelgensaften i Cisternernes mørke og oplev horror- og sci-fi forfatter Ditte Maja Noach læse op fra sin bog Hvileløs – Wittenbergjournalerne. Efter oplæsningen vil der være en kort introduktion til Chiharu Shiotas totalinstallation Multiple Realities, samt mulighed for at opleve udstillingen på egen hånd.

Type
Oplæsning
Dato
31. oktober 2022 kl. 19:00 -20:30
Sted
Cisternerne
Pris
165 kr.

Udstillingen Multiple Realities af Chiharu Shiota er både magisk og gruopvækkende. Det uendelige mørke omslutter de roterende, kropsløse kjoler som reflekteres uroligt i vandet og kaster skygger på søjlerne. Den sanselige udstilling bryder med hverdagslogikken – og særligt på denne Allehelgensaften hvor horrorforfatter Ditte Maja Noach vil læse op nede i Cisternernes første kammer.

Ditte Maja Noach (f. 1991) er forfatter til bøgerne Det Rådne (2021) og Hvileløs – Wittenbergjournalerne (2021). Sidstnævnte er en moderne spøgelseshistorie skabt i samarbejde med tegneserietegner John Kenn Mortensen (f. 1978) og omhandler en selvudnævnt paranormal efterforsker Gertrud Wittenberg. Med ord og tegninger dokumenteres Gertruds erfaringer og opdagelser i arbejdet med hjemsøgte huse og lokationer.

Oplæsningen starter kl. 19 og varer cirka en halv time efterfulgt af en kort introduktion til udstillingen Multiple Realities og mulighed for at opleve udstillingen på egen hånd.

Billetten inkluderer et glas vin eller en kildevand.

Arrangementet er ikke egnet for børn.

Husk varmt tøj, da der er køligt nede i Cisternerne, og en del af arrangementet foregår siddende.