HUMOR OG SATIRE: FRA GRUNDLOVEN I 1849 TIL I DAG

Oplev Danmarkshistorie på en helt ny og sjov måde. Skoleomvisningen tager dig med på en rejse gennem historien, set med humoristernes og satirikernes øjne.

målgruppe
Indskoling, Mellemtrin, Udskoling
Fag
Dansk, Historie
museum
STORM

Type: Temaomvisning
Max. antal deltagere: 28
Varighed: 50 min.
Pris: 600,- inkl. fri entré

Få en skoleomvisning og oplev Danmarkshistorie på en helt ny og sjov måde på STORM – museet for humor og satire. Vores omvisning tager dig med på en rejse gennem historien, set gennem humoristernes og satirikernes øjne. Fra de første revyer, der blomstrede op med Grundlovens trykke- og ytringsfrihed, til nutidens satire i radio, tv, aviser og på comedy-scenen.

Booking

På STORM er der typisk kun plads til én klasse ad gangen. Omvisningen skal bestilles på forhånd, minimum ugen før besøget. Museet åbner kl. 11. Det er muligt at aftale besøg med start kl. 9.45 eller 10.00 på visse dage.

Du bestiller ved at sende en mail til storm@frederiksbergmuseerne.dk og afvente bekræftelse. Husk venligst at oplyse skole, klassetrin, antal elever og lærere, navn, kontakt-tlf.nr. og tema for besøget. Du kan også ringe og spørge nærmere til ledige tider og muligheder på tlf. 38 86 05 00 (tirsdag-fredag kl. 11-17).