Faglig introduktion til Bakkehuset

Oplev guldalderens stemning på Bakkehuset - et autentisk hjem åbnet for forfattere, kunstnere og videnskabsfolk i 1800-tallet.

målgruppe
Udskoling, Ungdomsuddannelser, VUC
Fag
Billedkunst, Dansk, Historie
museum
Bakkehuset

Type: Faglig introduktion
Varighed: 1 time
Max. deltagere: 28 elever
Pris: 600 kr. inkl. fri entré
Booking: se nederst

Book en faglig introduktion på Bakkehuset – Et autentisk guldalderhjem, hvor ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek i 1800-tallet åbnede deres hjem for tidens forfattere, kunstnere og videnskabsfolk. Oplev stemningen fra guldalderen, en af de mest centrale perioder i den danske kulturhistorie, og få et indblik i 1800-tallets livsformer og indretning.

På museet kan du blandt andet se, hvor koryfæer som H.C. Andersen, Adam Oehlenschläger, H.C. Ørsted, N.F.S. Grundtvig, B.S. Ingemann, Johan Ludvig Heiberg og mange flere mødtes og bidrog til stedets unikke historie og stemning.

Vi fortæller historien om beboerne, gæsterne og om Bakkehuset, som tidligere også har været både landevejskro og åndssvageanstalt, før det blev museum.

Booking

På Bakkehuset er der typisk kun plads til én klasse ad gangen. Omvisningen skal bestilles på forhånd, minimum en uge før besøget.
Du bestiller ved at sende en mail til bakkehuset@frederiksbergmuseerne.dk og afvente bekræftelse. Husk venligst at oplyse skole, klassetrin, antal elever og lærere, kontaktnavn og kontakt-tlf.nr. Du kan også ringe og spørge nærmere til ledige tider og muligheder på tlf. 33 31 43 62 (tirsdag-fredag kl. 11-17).