Er du STORMS nye underviser?

Vi søger to nye studentermedarbejdere, der vil arbejde med undervisning på STORM. Et museum, der plukker eksempler ud af historien og inviterer til at undersøge, hvad humor og satire er for en størrelse. Vi præsenterer objekter, praksis og personer, der har udfoldet feltet gennem tiden via scene-, tegne-, og skrivekunst.   

STORMs team består af en lille flok engagerede mennesker med meget forskellige funktioner, opgaver og baggrunde, og det team bliver du en del af. Sammen er vi med til at gøre STORM til dét særlige sted, hvor man kan grine sig klogere!   

Undervisning:

I undervisningen skaber vi plads til diskussion og flerstemmighed og bruger det til at blive klogere på os selv og hinanden. På STORM mødes børn og unge om humoren og satiren som et dannelsesfag og de erfarer, hvordan det svære og det sjove kan være forbundet – de lærer både gennem grin og grænser! I undervisningen har vi fokus på at afprøve genre og debattere aktuelle temaer gennem humorens prisme.   

Det er vigtigt, at du med stillingen har ambitioner om at udvikle dig som museumsunderviser og prioritere både den samlingsfaglige og didaktiske fordybelse, det fordrer.   

Arbejdsopgaver:  

  • Fast underviser tirsdag, onsdag eller torsdag formiddag. (3 timer)   
  • Mulighed for at indgå i vagtplan for værter med ad hoc vagter hverdage og weekend.   
  • Ad hoc omvisninger til forskellige målgrupper efter aftale.   
  • Ad hoc praktisk afvikling af arrangementer og events efter aftale.   

  

Kvalifikationer:  

Vi forventer, at:  

  • Du er studerende med en fagkombination, der kan have relevans for museumsarbejde, undervisning og det samlingsrelevante fagområde humor og satire. Du skal ikke kunne alt, men skal kunne se, at studiestillingen giver værdi i forhold til dit studie og ambitioner for dit fremtidige arbejdsliv.   
  • Du har gode formidlingsevner.   
  • Du kan arbejde servicemindet og ansvarsbevidst.    
  • Du er god til at samarbejde og har lyst til at indgå fleksibelt i et musealt fagfælleskab.   

    

Arbejdsstedet er som udgangspunkt på STORM, Pile allé 2, 2000 Frederiksberg. Du vil også, efter aftale kunne få ad hoc vagter på Frederiksbergmuseernes andre besøgssteder.  

  Læs mere om STORM og Frederiksbergmuseerne på www.frederiksbergmuseerne.dk  

 Ansøgning:   

Send os en kortfattet ansøgning, hvor du formidler din motivation for at søge stillingen, samt dit CV med kontaktoplysninger. Ansøgningen sendes til storm@frederiksbergmuseerne.dk og skal senest være museet i hænde 28. november kl. 12 (vi har forlænget fristen fra 17.11 til 28.11). Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 50.  

  
Stillingen ønskes besat i løbet af december 2022 og med start på undervisningsarbejde i januar 2023.   

  
Onsdag d. 9. og d. 16. november mellem kl. 9 og 11 sidder undervisningsansvarlig Line Esbjørn klar ved telefon for spørgsmål ang. undervisningsarbejdet. I dette tidsrum kan hun kontaktes på: 30 73 80 12 eller på mail lie@frederiksbergmuseerne.dk