Studiejob i Cisternerne

Vi søger lige nu studerende som værter og omvisere i Cisternerne, til gæstemodtagelse, eventafvikling og omvisninger/undervisning med opstart i marts. 

Cisternerne er et underjordisk udstillingsrum i hovedstadens tidligere vandreservoir på ca. 4.320 m2. Her kan publikum opleve ambitiøse, stedsspecifikke kunstoplevelser, hvor kunsten interagerer med stedets enestående arkitektur, miljø og klima.  

Cisternerne er en del af Frederiksbergmuseerne, der indbefatter STORM, Bakkehuset og Møstings, hvorfor man som ansat vil have mulighed for at afløse på et eller flere af disse. 

Vi kan tilbyde et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, mødet med mange nationale og internationale gæster, samt muligheden for at være en del af dagligdagen på et af hovedstadens mest ekstraordinære udstillingssteder.  

Dagligdagen rummer både muligheden for at bruge sin faglighed og udvikle denne, men kræver også, at man trives med rutinepræget servicearbejde, samt at udføre en del praktisk arbejde i de underjordiske rum. 

Vi søger dig, der:

• Er i gang med en uddannelse indenfor kunsthistorie, arkitektur eller lignende, og gerne tidligt på studiet. 
• Har erfaring med – eller mod på – omvisninger, undervisning og formidling. 
• Taler dansk og engelsk på et højt niveau. 
• Ikke er bange for at tage fat, når det gælder hverdagens praktiske gøremål. 
• Har erfaring med kassebetjening og publikumsservice. 
• Er fleksibel ift. arbejdstimer, både i hverdage og weekender. 
• Arbejder struktureret og kan overholde deadlines. 
• Kan bevare roen og skabe overblik i travle situationer.

Tiltrædelse sker i medio-marts, hvor der afsættes enkelte timer til oplæring forinden. Kontraktmæssigt ligger stillingen på minimum 18t/md, frem til slutningen af udstillingsperioden i november 2024. Der vil være mulighed for at forlænge sin kontrakt. 

Ansøgning og CV sendes i en samlet PDF til cisternerne@frederiksbergmuseerne.dk senest 31. januar. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6. 

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan sendes til udstillingskoordinator Thomas Riis Jensen på mail trj@frederiksbergmuseerne.dk.