Studentermedhjælper til Frederiksbergmuseerne

Frederiksbergmuseerne søger en frontmedarbejder til kunsthallen Møstings, som samtidig varetager administrative opgaver for den samlede museumsorganisation, der også rummer Cisternerne, Bakkehuset og STORM.

Vi lægger stor vægt på nærværende kundeservice og formidlingen af den gode fortælling. Som frontmedarbejder i Møstings består en del af arbejdet af publikumsmodtagelse samt salg af te og kaffe i vores lille café. Udover udstillingsrummene på førstesalen huser Møstings også organisationens samlede medarbejderstab i stueetagen, og du vil derfor få en række forskellige opgaver knyttet til administrationen.

En arbejdsdag består bl.a. af faste opgaver som besvarelse af mails og opkald samt henvendelser på diverse digitale platforme og forskellige løbende ad hoc-opgaver tildelt af organisationens ledelse og det kunstfaglige team.

Du får du rig mulighed for at udvikle dine kommunikative, administrative og kunstfaglige kompetencer. Dine opgaver vil være mangeartede og veksle mellem formidling, service, rutinemæssige administrative opgaver samt mere praktiske opgaver som lettere rengøring, opvask og varemodtagelse.

Din arbejdsdag vil foregå i Møstings, men der kan også opstå situationer, hvor vi akut har brug for en afløser på et af vores andre besøgssteder.  

Vi søger dig, der:

  • Trives med at være Frederiksbergmuseernes ansigt udadtil, er serviceminded og elsker at facilitere den gode oplevelse.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Ikke er bleg for hverken administrative eller praktiske opgaver 
  • Har erfaring med brugerkontakt og kommunikation
  • Er en dygtig kommunikator i skrift og tale, på både dansk og engelsk
  • Er en skarp korrekturlæser på både dansk og engelsk
  • Studerer på en relevant videregående uddannelse (gerne på første del af studiet, så vi kan få glæde af hinanden i længere tid)

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som timelønnet studentermedhjælper med en arbejdstid på 10-15 timer om ugen, fordelt på to hverdage.

Ansøgning og CV bedes sendes i en samlet PDF via Jobindex QuickApply

Ansøgningsfrist 1. februar 2023

Spørgsmål vedr. stillingen bedes sendes til udstillingsinspektør Sille Brethvad på mail: sbr@frederiksbergmuseerne.dk