03.11.22

REKORDÅR I CISTERNERNE / 

Siden foråret 2022 har den japanskfødte kunstner Chiharu Shiotas forunderlige og drømmelignende totalinstallation Multiple Realities begejstret både nationale og internationale anmeldere og besøgende i Cisternernes omsluttende mørke. 

Udstillingsåret startede med en flot anmeldelse i Wallpaper Magazine, og siden er det regnet ned med smukke ord og anmeldelser over den populære udstilling. 
 
Efter knap 8 måneder har besøgstallet passeret 85.000, og med en måned tilbage forventes udstillingen at markere sig blandt Cisternernes mest besøgte til dato. 

November måned er sidste chance for at se eller gense udstillingen, der bl.a. er blevet beskrevet som:

“(…) et æstetisk fuldendt samspil imellem kunst og arkitektur, som samtidig forfører og berører og indtager føringen blandt Cisternernes mest enestående udstillinger.” (Kunstkritikk) 
 
Om årets succes udtaler direktør for Frederiksbergmuseerne, Astrid la Cour:  

2022 har været et bemærkelsesværdigt år i Cisternerne, men også i Frederiksbergmuseerne generelt. Publikum er strømmet til vores museer og udstillingssteder, og vi har mødt en overvældende interesse for de ting, vi laver.  
 
I en usikker verden, der står stadigt mere sitrende, ser jeg vores store succes som en indikation på en længsel efter, og vigtigheden af, store kunst og kulturoplevelser.” 

Sidste udstillingsdag er onsdag den 30. november, hvorefter Cisternerne lukker for vinteren.
Vi fejrer udstillingens store succes ved at give fri entré til alle besøgende den sidste åbningsdag mellem kl.11-17.30.  
 
På dagen er det også muligt at tilmelde sig et eksklusivt aftenevent, hvor udstillingen smukt synges ud af Det unge vokalensemble.   
 
Entré pris: 150 kr. (inkluderer udstillingsbesøg, koroptræden og varme drikke).   

Læs mere på www.frederiksbergmuseerne.dk