12.10.22

OPEN CALL / MØSTINGS

Møstings åbner op for ny ansøgningsrunde til udstillingsprogrammet 2024 og inviterer professionelle kunstnere til at byde ind med stedspecifikke udstillingsprojekter. 

Møstings er en del af Frederiksbergmuseerne og fungerer som en platform for samtidskunst, hvor kunstnere, der enten har en kunstnerisk uddannelse eller dokumenteret professionel erfaring med kunstnerisk arbejde, kan ansøge om at udstille. 

Kunstnere opfordres til at indtænke og forholde sig til udstillingsstedets markante rammer, med højt til loftet, lysekroner og udsigt til Andebakkesøen og Frederiksberg Have. Derudover skal ansøgere gerne komme med bud på arrangementer og formidling, der kan fungere som en del af udstillingsoplevelsen i den herskabelige sommerresidens fra starten af 1800-tallet. 

Møstings arbejder aktivt for at præsentere et mangfoldigt udstillingsprogram med en bred vifte af medier, skabt af kunstnere på tværs af alder, køn, seksualitet og kulturel- og etnisk baggrund. Nyuddannede såvel som erfarne kunstnere opfordres til at ansøge. 

Hvert år realiseres 4 udstillinger. Vi modtager mange gode ansøgninger og må derfor desværre også give afslag til et stort antal velkvalificerede projekter. 

Ansøg om udstilling og læs mere om vilkårene: 
https://frederiksbergmuseerne.dk/da/ansoeg-om-udstilling-i-moestings/ 

Ansøgningsfrist d. 16. januar, 2023 kl. 23:59 

For yderligere oplysninger kontakt udstillingsinspektør Aristea Kildegaard Pappas. 
T: 30738030 
E: akp@frederiksbergmuseerne.dk