24.11.22

5 TING DU SKAL OPLEVE PÅ FREDERIKSBERG I JULEN /

Julen er lige om hjørnet, og for at komme i den helt rigtige julestemning , er der her inspiration til 5 ting du kan opleve på Frederiksberg.

1. Juletræet tændes på Frederiksberg Rådhusplads

Traditionen tro, det er jul og derfor skal juletræet på Frederiksberg Rådhusplads tændes lørdag den 26. november. Allerede fra kl. 15:00 kan du opleve julekoncert med rådhusets klokkespil, grine med bugtaleren Sine, Frække Rikke og Gilbert og høre CBS Choir. Kl. 16:30 står Borgmester Michael Vindfeld klar til at tænde det store juletræ og efterfølgende spiller Frederiksberg Brass Band julen ind.

Lørdag den 26. november kl. 15-17:15
Frederiksberg Rådhusplads

Læs mere

2. Jul på Bakkehuset

Inspireret af 1800-tallets jul inviterer Bakkehuset til julehygge i Frederiksbergs ældste bygning, søndag den 27. november. Her kan du blandt andet opleve den kreative fabelmager Shane Brox fortælle julehistorier om det eventyrlige julelandskab, han har skabt til Bakkehusets historiske og hyggelige stuer.

Hele december kan du opleve Shane Brox julelandskab og på Bakkehusets 1. sal kan du selv give dig i kast med at flette julehjerter, lave en lang guirlande eller skabe julekreationer i bedste klippe-klistre-stil.

Søndag den 27. november kl. 11-17
Bakkehuset, Rahbeks Allé 23
Entré: 75 kr.
Læs mere

3. Julen på Værnedamsvej og Tullinsgade

Værnedamsvej og Tullinsgade lægger igen i år veje til et af byens hyggeligste og største julemarkeder. Der er rig mulighed for også at smage lækker varm gløgg og en god juleøl under juleshoppingen i de stemningsfyldte gader.   

Lørdag den 3. december kl. 9-17
Værnedamsvej/Tullinsgade
Læs mere

4. Riddersalens juleforestilling: Vintersilhuetter

I Riddersalens juleforestilling Vintersilhuetter flettes nogle af H.C. Andersens smukkeste eventyrer sammen til en fortælling om julen for hele familien, akkompagneret af nyfortolkede sange og salmer, skyggespil og dukker – Det kan kun blive helt magisk!

Indtil den 18. december
Riddersalen, Allégade 7-9
Entré: 110-230 kr.
Læs mere

5. Gløgg på Ewalds Bistro

I hjertet af Frederiksberg ligger Ewalds Bistro, hvor du kan varme sig på deres populære økologiske gløgg. Faktisk har de netop vundet  ”Folkets pris” ved DM i gløgg i Torvehallerne – For andet år i træk! Og vi må give ”Folket” helt ret den smager lækkert med vin der virkelig fylder noget og det bedste ”knas” vi har fået meget, meget længe.

Allégade 24A
Læs mere