STORM P.S FORUNDERLIGE VERDEN

Bestil en omvisning i Storm P. samlingen og få en guidet tur gennem tegneren, maleren, skuespilleren og humoristen Storm P.s liv og kunstneriske virke.

type
Omvisninger
museum
STORM

Storm P.s forunderlige verden kan opleves på museets førstesal, og vi vil glæde os til at vise jer rundt.

Storm P. kom som ingen anden til at præge dansk humor i det 20. århundrede. Og hans utilbøjelighed til at respektere konventionelle grænser imellem kunst og populærkultur giver ham en enestående plads i dansk kunst- og kulturhistorie. På omvisningen oplever I denne enestående danske kunstner, der også i dag kan få os til at se på os selv og samfundet omkring os med nye øjne og ikke mindst få os til at le.

Vi ser eksempler fra hans tidlige tegnekunst, præget af karikatur, satire, sociale forhold mv. Vi rejser med ham til Paris, en rejse der for alvor fik ham til at folde sig ud som billedkunstner – og vi ser nærmere på flere af hans betydelige malerier fra den motivverden, han bevægede sig indenfor. Vi hører om hans liv på scenen, der var med til at gøre ham Danmarksberømt. Til sidst møder vi Storm P. som tegneserietegner og bladtegner – og med ham flere af hans kendte og elskede figurer og serier som De 3 små Mænd og Nummermanden, Peter & Ping, Dagens Flue, Dagbogsbladene – og hans skøre opfindelser!

Booking skal ske via booking knappen ovenfor, dog minimum 3 uger før den ønskede dato. Opklarende spørgsmål til omvisningen kan mailes til museet på storm@frederiksbergmuseerne.dk
Prisen for omvisningen er ekskl. entré. Se de aktuelle entrepriser her.
OBS!! Storm P. udstillingen skal nyophænges fra 29. juli til 4. oktober. I den periode samt indtil 20. oktober kan vi derfor desværre ikke tilbyde denne omvisning og henviser til vores øvrige temaer.

Omvisninger udenfor åbningstid
kan arrangeres på visse dage på forespørgsel. Prisen er 2.000 kr. plus entré per person og dækker omvisningen samt op til 2 timers særåbning. Kontakt museet på storm@frederiksbergmuseerne.dk såfremt der er interesse for dette.

Gruppebesøg uden omvisning:
Selvom I som gruppe ikke ønsker en omvisning, anbefaler vi, at større grupper melder deres ankomst god tid i forvejen ved at maile til storm@frederiksbergmuseerne.dk, da museet kan have besøg af andre grupper.