STORM P.S FORUNDERLIGE VERDEN

Bestil en omvisning i Storm P. samlingen og få en guidet tur gennem tegneren, maleren, skuespilleren og humoristen Storm P.s liv og kunstneriske virke.

type
Omvisninger
museum
STORM

Storm P.s forunderlige verden kan opleves på museets førstesal, og vi vil glæde os til at vise jer rundt.

Storm P. kom som ingen anden til at præge dansk humor i det 20. århundrede. Og hans utilbøjelighed til at respektere konventionelle grænser imellem kunst og populærkultur giver ham en enestående plads i dansk kunst- og kulturhistorie. På omvisningen oplever I denne enestående danske kunstner, der også i dag kan få os til at se på os selv og samfundet omkring os med nye øjne og ikke mindst få os til at le.

Vi ser eksempler fra hans tidlige tegnekunst, præget af karikatur, satire, sociale forhold mv. Vi rejser med ham til Paris, en rejse der for alvor fik ham til at folde sig ud som billedkunstner – og vi ser nærmere på flere af hans betydelige malerier fra den motivverden, han bevægede sig indenfor. Vi hører om hans liv på scenen, der var med til at gøre ham Danmarksberømt. Til sidst møder vi Storm P. som tegneserietegner og bladtegner – og med ham flere af hans kendte og elskede figurer og serier som De 3 små Mænd og Nummermanden, Peter & Ping, Dagens Flue, Dagbogsbladene – og hans skøre opfindelser!

Praktisk info vedr. omvisninger på museet

Varighed:
ca. 60 minutter

Max. antal deltagere:
25 personer (vi anbefaler max. 20 på omvisninger i museets stueetage)

Pris på hverdage ml. 11 og 18:
700 kr. plus entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.
Omvisningen skal senest påbegynde kl. 17 (vi anbefaler 16.30)

Pris i weekender ml. 11 og 17:
850 kr. plus entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.
Omvisningen skal senest påbegynde kl. 16 (vi anbefaler 15.30)

Pris på hverdage udenfor åbningstid:
2.000 kr. plus entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.
Denne takst dækker omvisningen samt 2 timers særåbning.

Booking:
Bestil en omvisning ved at sende en mail til storm@frederiksbergmuseerne.dk
Der kan især i sommerhalvåret være stor efterspørgsel, og derfor anbefaler vi, at I booker omvisningen i god tid. Dog vil vi altid forsøge at finde en løsning.

Gruppebesøg uden omvisning:
Selvom I som gruppe ikke ønsker en omvisning, anbefaler vi, at større grupper melder deres ankomst god tid i forvejen ved at maile til storm@frederiksbergmuseerne.dk, da museet kan have besøg af andre grupper.