Latterstorm på runddelen

Bestil en allround omvisning på museet, hvor I kommer med på en guidet tur gennem alle museets udstillinger.

type
Omvisninger
museum
STORM

Velkommen til vores omvisning på STORM – museet for humor og satire! Vi tager dig med på en tur gennem alle vores udstillinger, hvor du vil opleve alt fra Storm P.s forunderlige verden til vores aktuelle særudstilling.

Vi dykker ned i Storm P.s fantastiske univers, hvor du vil opleve hans skøre og fantasifulde tegninger og kunstværker. Kom en tur gennem Danmarkshistorien, set gennem humoristernes og satirikernes øjne, fra Grundloven i 1849 og frem til i dag. Her vil du opleve de første revyer, der blomstrede op med Grundlovens trykke- og ytringsfrihed, til nutidens satire i radio, tv, aviser og på comedy-scenen. Oplev også den aktuelle særudstilling, hvor vi sætter fokus på et nyt emne eller kunstner hver gang.

Booking skal ske via booking knappen ovenfor, dog minimum 3 uger før den ønskede dato. Opklarende spørgsmål til omvisningen kan mailes til museet på storm@frederiksbergmuseerne.dk
Prisen for omvisningen er ekskl. entré. Se de aktuelle entrepriser her.
OBS!! Storm P. udstillingen, der indgår i denne omvisning, skal nyophænges fra 29. juli til 4. oktober. I den periode samt indtil 20. oktober kan vi derfor desværre ikke tilbyde denne omvisning og henviser til vores øvrige temaer.

Omvisninger udenfor åbningstid
kan arrangeres på visse dage på forespørgsel. Prisen er 2.000 kr. plus entré per person og dækker omvisningen samt op til 2 timers særåbning. Kontakt museet på storm@frederiksbergmuseerne.dk såfremt der er interesse for dette.

Gruppebesøg uden omvisning:
Selvom I som gruppe ikke ønsker en omvisning, anbefaler vi, at større grupper melder deres ankomst god tid i forvejen ved at maile til storm@frederiksbergmuseerne.dk, da museet kan have besøg af andre grupper.