Omvisning i særudstillingen Vindue til venskaber

Dyk ned i fortællingen om en ganske særlig kvinde, som med sit nysgerrige og kunstelskende væsen etablerede indflydelsesrige netværk blandt billedkunstnere, forfattere og videnskabsfolk på tværs af Europa i 1800-tallet.

type
Omvisninger

Bakkehusets særudstilling ”Vindue til venskaber – Friederike Bruns guldalder” fortæller historien om en bemærkelsesværdig kvinde i den tidlige guldalder, som levede et liv anderledes end det, mange af samtidens kvinder kunne drømme om. Friederike Brun rejste rundt i Europa og omgav sig med 1800-tallets største kunstnere og for første gang nogensinde udstilles en større samling af de unikke værker, hun samlede fra dem.

Bookinger skal ske via bookingknappen ovenfor.
Opklarende spørgsmål til omvisningen kan mailes til museet på bakkehuset@frederiksbergmuseerne.dk
Prisen for omvisningen er ekskl. entré. Se de aktuelle entrepriser her.

Omvisninger udenfor åbningstid
kan arrangeres på visse dage på forespørgsel. Prisen er 2.000 kr. plus entré per person og dækker omvisningen samt op til 2 timers særåbning. Kontakt museet på bakkehuset@frederiksbergmuseerne.dk såfremt der er interesse for dette.

Gruppebesøg uden omvisning:
Selvom I som gruppe ikke ønsker en omvisning, anbefaler vi, at større grupper melder deres ankomst god tid i forvejen ved at maile til bakkehuset@frederiksbergmuserne.dk, da museet kan have besøg af andre grupper.