Omvisning i Bakkehuset

Med en omvisning i Bakkehuset får du en levende og tankevækkende indgang til guldaldertidens kultur, historie og litteratur.

type
Omvisninger
museum
Bakkehuset

Med en omvisning i Bakkehuset får du en levende og tankevækkende indgang til guldaldertidens kultur, historie og litteratur. På vores omvisninger udforsker vi Kamma og Knud Lyne Rahbeks guldalderhjem og dykker ned i alle de spændende historier, der knytter sig til de udstillede genstande og til de mange personer, der færdedes på dette sted for over 200 år siden. Vi tilpasser også gerne omvisningernes indhold efter jeres behov.

Der kan især i sommerhalvåret være stor efterspørgsel, og derfor anbefaler vi, at man booker sin omvisning i god tid.

Større grupper, som ønsker at besøge museet uden bestilling af en omvisning, anbefales at melde deres ankomst god tid i forvejen på mail: Bakkehuset@Frederiksbergmuseerne.dk

Omvisninger i museet

Omvisninger i museet varer typisk 60 minutter, og der kan under normale forhold max. være 25 deltagere per omvisning. Bestil din omvisning ved at sende en mail til Bakkehuset@Frederiksbergmuseerne.dk

Bemærk at der ved alle omvisninger i museet altid betales entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.

Pris (hverdage i åbningstiden):
Per 1. september 2021 er prisen for omvisninger indenfor museets åbningstid på hverdage 700 kr. plus entré per gæst.  

Pris (weekend i åbningstiden):
Per 1. september 2021 er prisen for omvisninger indenfor åbningstiden i weekender 850 kr. plus entré per gæst.

Pris (hverdage udenfor åbningstid)
Per 1. september 2021 er prisen for omvisninger på hverdage udenfor museets åbningstid 2.000 kr. plus entré per gæst. Denne takst dækker omvisning samt 2 timers særåbning.