Den nye hjørnestue – samtale med vært

målgruppe
Foreninger, Private, Virksomheder
type
Omvisninger, Samtaler

Oplev Bakkehusets nye kunst- og samtalerum med din egen, private gruppe. Museets vært introducerer først gruppen til Bakkehuset og salonkulturen i Kamma og Knud Lyne Rahbeks autentisk indrettede, historiske hjørnestue, og bagefter introducerer værten til den nye hjørnestue på 1. sal. Efter introduktionen gives samtalen fri, og det er op til de otte deltagere selv, i hvilken retning samtalen skal udvikle sig.

Den nye hjørnestue er skabt af digter Morten Søndergaard, møbelsnedker Teis Dich Abrahamsen og kurator Annesofie Becker. Rummet består af et bord med en kuglebane, omkranset af alfabetet og otte stole. Bordets trillende trækugle bestemmer hvilke bogstaver, tekster og alfabetskabe, der vil danne rammen for jeres samtale, men retningen for jeres samtale, bestemmer I selv. Samtalerne faciliteres af museets værter, som har et indgående kendskab til rummet og kunstprojektet som helhed.

Læs mere om Den nye hjørnestue

Varighed:
ca. 60 minutter

Max. antal deltagere:
8 personer

Pris på hverdage ml. 11 og 18:
700 kr. plus entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.
Omvisningen skal senest påbegynde kl. 17 (vi anbefaler 16.30)

Pris i weekender ml. 11 og 17:
850 kr. plus entré per person efter gældende takster. Se de aktuelle entrepriser her.
Omvisningen skal senest påbegynde kl. 16 (vi anbefaler 15.30)

Booking:
Bestil en omvisning ved at sende en mail til bakkehuset@frederiksbergmuseerne.dk