Er du Cisternernes nye studentermedhjælper?

Frederiksbergmuseerne søger studerende som vært og omviser i Cisternerne til gæstemodtagelse, eventafvikling og omvisninger med opstart i marts 2023.

Frederiksbergmuseerne søger studerende som vært og omviser i Cisternerne til gæstemodtagelse, eventafvikling og omvisninger med opstart i marts 2023.

Cisternerne er et underjordisk udstillingsrum i Hovedstadens tidligere vandreservoir under Søndermarken. Her kan publikum opleve ambitiøse stedspecifikke kunst-oplevelser, hvor kunsten interagerer med stedets helt særlige arkitektur og klima. Cisternerne er en del af Frederiksbergmuseerne, der også indbefatter Møstings, Storm og Bakkehuset samt Orangeriet. Her vil der evt. også kunne blive mulighed for vagter, særligt som vært i Møstings.

Vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens, mødet med mange danske og internationale gæster, samt muligheden for at være en del af den praktiske dagligdag på et af hovedstadens mest unikke udstillingssteder.  Jobbet i Cisternerne rummer således både muligheden for at bruge og udvikle sin faglighed og kræver, at man trives med service og praktisk forefaldende arbejde.

Vi søger dig, der:

  • Studerer kunsthistorie, arkitektur eller andet relevant, gerne tidligt på studiet.
  • Har erfaring med – eller mod på at kaste dig ud i – omvisninger og formidling
  • Taler dansk og engelsk på et højt niveau
  • Er parat til at tage fat og være del i hverdagens praktiske gøremål på et anderledes udstillingssted
  • Har erfaring med kassebetjening og publikumsservice
  • Arbejder struktureret og kan holde overblikket i travle situationer
  • Er fleksibel ift. arbejdstider i hverdage og weekender  
  • Har mulighed for at arbejde resten af sæsonen

Tiltrædelse: Marts 2023. Vær opmærksom på, at der i perioderne mellem december og marts er begrænsede timer, da Cisternerne er lukket i denne periode.

Ansøgning og CV bedes sendes i én samlet PDF senest d. 8. januar 2023 til cisternerne@frederiksbergmuseerne.dk

Spørgsmål vedr. stillingen bedes sendes til udstillingsinspektør, Aristea Kildegaard Pappas på mail: akp@frederiksbergmuseerne.dk

Læs mere på www.frederiksbergmuseerne.dk