Fællesbillet

Med Frederiksbergmuseernes fællesbillet kan du besøge alle vores museer for 175 kr. Billetten er gyldig i et år og gælder til et besøg på hvert museum.

Frederiksbergmuseerne består af Cisternerne, Bakkehuset, Storm og Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker; Søndermarken og Frederiksberg Have.  

Med en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne får du:

  • Et besøg på hvert af de 4 museer
  • 10 % rabat i museumsbutikkerne, den dag du besøger museerne
  • 1 år til at bruge billetten

Køb din billet på museerne eller online. Prisen er 175 kr.

Bakkehuset (normalpris 75 kr.)
Storm (normalpris 75 kr.)
Cisternerne (normalpris 125 kr.)
Møstings (gratis entré)

Samme dag som du besøger museerne, kan du få 10% rabat i museumsbutikken.

Køb fællesbilletten online (Husk at at du til den nuværende udstilling i Cisternerne skal booke pladsbillet)

Køb fællesbilletten og få den tilsendt med posten (Husk at at du til den nuværende udstilling i Cisternerne skal booke pladsbillet)

Gyldighed: Billetten er personlig gælder 1 år fra købsdato.

Du kan købe fællesbilletten i vores fysiske billetsalg eller du kan vælge at købe en voucher online, som bliver ombyttet til fællesbilletten, når du første gang besøger et af museerne. Fællesbilletten er også en fantastisk gaveide til dem du vil glæde med en varieret kunst- og kulturoplevelse.

Du kan bruge fællesbilletten ifm. almindelige besøg i museernes udstillinger. Kommer du for at deltage i et gratis arrangement, f.eks. en åben omvisning, er det også helt OK. Dog skal du ved arrangementer, der kræver tilmelding, stadig tilmelde dig.