Besøg Cisternerne som skoleklasse

På egen hånd

Skolebesøg på egen hånd

Ønsker I at besøge os som skoleklasse på egen hånd, skal I huske at booke på forhånd i god tid. Skriv en mail til cisternerne@frederiksbergmuseerne.dk
Et besøg som skoleklasse i Cisternerne er gratis.

INSPIRATIONSKATALOG OM CISTERNERNE / Forbered eleverne på besøget i Cisternerne med det gratis inspirationskatalog om Cisternerne. I kataloget finder I tværfaglige indgangsvinkler, som kan åbne op for et besøg i Cisternerne. Emnerne er tværfaglige og rettet mod naturfag, historie og dansk (primært for mellemtrinet og udskolingen).

Skoleomvisning

Faglig introduktion for skoleklasser

Cisternernes historie er fortællingen om koleraepidemier og byplanlægning i 1800-tallet, om drypsten, om Søndermarken som kongens private baghave – og i særdeleshed om samtidskunst, som lægger op til både refleksion og debat.

Skoleklasser kan bestille et forløb efter ønske med guide. Guiden vil i en dialogisk undervisningsform introducere og perspektivere Cisternernes historie og den aktuelle kunstudstilling.

Undervisningsforløb

Vandets veje

Kom med på naturfaglig felttur i de underjordiske cisterner i Søndermarken.

Cisternerne er et helt unikt sted for naturvidenskabelige eksperimenter og målinger. Derfor inviterer vi 8., 9. og 10. klasser på den naturfaglige felttur “Vandets veje gennem tiden” i det underjordiske og i den omkringliggende park, Søndermarken.