Fællesbillet med rabat

I samarbejde med Fredericia Musicalteater og teatrets forestilling Charles Tante kan vi tilbyde dig 20% rabat på fællesbilletter til Frederiksbergmuseerne.

Tilbuddet gælder så længe forestillingen spiller (dvs. indtil 8. oktober 2023), men du har et helt år til at benytte billetten på museerne.

Med rabatten på Frederiksbergmuseernes fællesbillet kan du besøge alle vores museer for kun 140 kr. Billetten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert museum.

Frederiksbergmuseerne består bl.a. af STORM – museet for humor og satire, som du finder på Frederiksberg Runddel. Her kan du grine dig klogere på humorens og satiren historie, opleve Storm P.s forunderlige verden og slå dig løs i vores særudstilling om humor for børn.

Desuden gælder fællesbilletten til et besøg i Cisternerne, på Bakkehuset og den lille kunsthal Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Læs mere om museerne her på hjemmesiden.

Med en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne får du:

  • Et besøg på hvert af de fire museer
  • 10% rabat i museumsbutikkerne, den dag du besøger museerne
  • Et år til at bruge billetten

Køb din fællesbillet med rabat online
Din pris er 140 kr. per billet

Bakkehuset (normalpris 75 kr.)
STORM (normalpris 75 kr.)
Cisternerne (normalpris 115 kr.)
Møstings (gratis entré)

Per email modtager du en kvittering /bekræftelse med et booking ID. Den fungerer som en voucher. Når du første gang besøger et af museerne, bliver den ombyttet til fællesbilletten. Herefter har fællesbilletten en gyldighed på 1 år.

Fællesbilletten er også en fantastisk gaveidé til dem du vil glæde med en varieret kunst- og kulturoplevelse.

Du kan bruge fællesbilletten ifm. almindelige besøg i museernes udstillinger. Kommer du for at deltage i et gratis arrangement, f.eks. en åben omvisning, er det også helt OK. Dog skal du ved arrangementer, der kræver tilmelding, stadig tilmelde dig.