Byvandringer

Byvandringer er en fantastisk måde at udforske en by på. Turene giver et indblik i Frederiksbergs mangfoldige og bemærkelsesværdige historie, som er blevet formet af både internationale og lokale påvirkninger. Hver byvandring følger sin egen fortællende rute og fører dig gennem en række historiske steder, så du kan få en forståelse af både byens fortid og nutid. Hvis du er på udkig efter en fordybende oplevelse, der giver dig et unikt perspektiv på byen så se vores byvandringer her.

Pris, varighed og gruppebooking

En byvandring koster 1.500 kr. og varer typisk 75-90 minutter alt efter deltagernes eget gangtempo. Nedenfor præsenterer vi udvalget samt oplyser det antal personer, der max. kan deltage. Ønsker du at booke eller høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os via mail på info@frederiksbergmuseerne.dk

Byvandringer på egen hånd

Et besøg på Frederiksberg er en oplevelse som ingen anden; hver snoet sti, hvert torv og hvert hus har sin egen historie. For at opdage, hvilke historier disse skjulte perler har at fortælle, kan du tage en af de byvandringer, der gratis er inkluderet i Frederiksbergmuseernes app. Appen indeholder lydguider, der giver dig et mere nærgående indblik i nogle af de vigtigste steder i området. Gør dig selv en tjeneste og hold en pause og lyt, mens du er der – du er sikker på at lære noget nyt hver gang!

Det er desuden også muligt selv at tage på en digital byvandring og lytte til gode fortællinger om Frederiksberg med “Frederiksbergfortællingerne”, som ligger frit tilgængeligt på museumsapp’en Useeum. Useeum giver dig adgang til et væld af gode historier og spændende oplevelser via de forskellige mobilguides, der ligger på app’en. I ”Frederiksbergfortællingerne” kan du foreløbig opleve en tur ned ad Allégade med 10 stop undervejs.