Fællesbillet

Med Frederiksbergmuseernes fællesbillet kan du besøge alle vores museer for 175 kr. Billetten er gyldig i et år og gælder til et besøg på hvert museum.

Frederiksbergmuseerne består af Cisternerne, Bakkehuset, Storm og Møstings. Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker; Søndermarken og Frederiksberg Have.  

Med en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne får du:

  • Et besøg på hvert af de fire museer
  • 10% rabat i museumsbutikkerne, den dag du besøger museerne
  • Et år til at bruge billetten

Køb din billet på museerne eller online.
Prisen er 175 kr.

Bakkehuset (normalpris 75 kr.)
STORM (normalpris 75 kr.)
Cisternerne (normalpris 115 kr.)
Møstings (gratis entré)

Køb fællesbilletten online

Køb fællesbilletten og få den tilsendt med posten (OBS! Webshoppen er lukket resten af året – køb istedet en voucher på ovenstående link)

Gyldighed: 1 år fra købsdato.

Du kan købe fællesbilletten i vores fysiske billetsalg eller du kan vælge at købe en voucher online (modtages som email), som bliver ombyttet til fællesbilletten, når du første gang besøger et af museerne. Fællesbilletten er også en fantastisk gaveidé til dem du vil glæde med en varieret kunst- og kulturoplevelse.

Du kan bruge fællesbilletten ifm. almindelige besøg i museernes udstillinger. Kommer du for at deltage i et gratis arrangement, f.eks. en åben omvisning, er det også helt OK. Dog skal du ved arrangementer, der kræver tilmelding, stadig tilmelde dig.