Orangeriet på Bakkehuset

I Bakkehusets ottekantede orangeri lader vi os inspirere af historiske opskrifter, enkle anretninger og lokale råvarer. Alt er lavet fra bunden med respekt for guldaldertidens kogekunst, hvor man syltede, tørrede og fermenterede de friske råvarer og spiste efter sæsonens udbud.

Vores retter er enkle og nøje sammensat for at sikre en udsøgt smagsoplevelse. Vi gør os umage med både komposition og velsmag – kort og godt.

Kombinér dit besøg i Orangeriet med en rundtur i Bakkehusets historiske stuer og en spadseretur i vores romantiske have. Det giver dig et sanseligt og stemningsfuldt indblik i madvaner og livsformer på Frederiksberg for to hundrede år siden.

Orangeriets vinteråbningstider (pt. indtil nytår):
Fredag, lørdag og søndag fra kl. 12-16.30

Book bord

Vi henviser venligst til, at du booker bord online via linket ovenfor.
Andre henvendelser kan ske i åbningstiden på telefon 30 73 80 34 eller på mail orangeriet@frederiksbergmuseerne.dk

MENU

Vores vintermenu byder på varme, fyldige retter, der nok skal lune i den kolde tid – fremstillet af sæsonens bedste lokale råvarer.

Glem ikke at spørge tjeneren om dagens dessert, som kan være alt fra klassisk kage til en sød overraskelse.

Fra medio november til jul serverer vi gløgg med bakkehusets julekage.

Vores vinkort er nøje udvalgt og omfatter blandt andet en kompleks Chardonnay og fyldige rødvine. Dertil har vi et bredt udvalg af øl fra Herslev Bryghus, kaffe, te og varm chokolade.

Oplev en sanselig rejse gennem tid og smag i Bakkehusets autentiske omgivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen og servere vores enkle, men udsøgte retter, der indbyder til hyggelige stunder og gode samtaler.