17. marts 2023

Papirworkshop og godnatlæsning / Den Lille Kulturnat

Børnene har fået deres helt egen Kulturnat: Den Lille Kulturnat, som finder sted den 17. marts.

Den Lille Kulturnat_Bakkehuset
Type
Workshop
Dato
17. marts 2023 kl. 16:00 - 20:00
Sted
Bakkehuset

I Bakkehusets stemningsfulde stuer summer der af liv og kreativitet. I workshoppen hos Papirduoen bliver der klippet, klistret og fortalt historier i og med papir kl. 16-18. Og fra kl. 18.00 læser skuespiller Mie Brandt godnathistorier højt for børn.

Hele aftenen kan du selvfølgelig også folde dig ud i vores Eventyrakademi, hvor du med inspiration i eventyrdigteren H.C. Andersen kan skabe dine egne fortællinger. 

Forårsklip i børnehøjde 

Erantis, vintergæk og krokus pibler frem, og citronsommerfugle, bier og mariehøns begynder at svirre rundt i haverne. Foråret er her! Vi lader forårsfornemmelserne folde sig ud i fuldt flor i Bakkehusets stemningsfulde stuer, når vi sammen klipper, folder og tegner forårets blomster og kriblekrabledyr. Skal de blive til en have til vindueskarmen, en fin buket til vasen eller en historie om forårets dufte?  

Papirduoen med Anabela Lemos og Dorthe Svendsen har skabt rammen for workshoppen, som er for både børn og deres voksne. 

Godnatlæsning 

Skuespiller Mie Brandt er hoppet i sit godnatkostume og har taget et udvalg af sine bedste godnathistorier under armen. Hvis du har lyst til at lytte med, så læser hun eventyr og godnathistorier højt i vores pudehjørne fra kl. 18. Mie Brandt har været kunstnerisk leder af Teatret Zeppelin siden 1998. Hun har dramatiseret og spillet med i et hav af forestillinger på Teatret Zeppelin bl.a. i dukketeaterforestillingen Da julen kom til Mumidalen i 2022.  

Billetter kan købes fra den 1. marts i Kulturnattens webshop.

Entré: Voksne: 110 kr. / Børn til og med 11 år: gratis