6. juli 2022

Underjordisk meditationsvandring i Cisternerne /

Oplev Chiharu Shiotas sanselige totalinstallation Multiple Realities gennem en meditationsvandring guidet af underviser Marcus U. Grandjean.

Photo: Malthe Folke Ivarsson
Type
Mindful Museum, Vandringer
Dato
6. juli 2022 kl. 19:00 - 20:00
Sted
Cisternerne
Pris
165 kr.

Til dette års udstilling er Cisternerne forvandlet til et på én gang magisk og foruroligende sted. Chiharu Shiota har grebet rummets sanselige og erindringsmæssige potentiale og omdannet det tidligere vandreservoir til et drømmelignende landskab, hvor psykens dybere lag har fundet et æstetisk udtryk i roterende kjoler, spejlinger og labyrintiske garnstrukturer.

På denne særlige aften under jorden udforsker vi Shiotas drømmelignende verden og lader sindet hvile mellem tanker og observationer. Vi er til stede i vores krop og sind og stiller os åbne og spørgende overfor oplevelsen som helhed. Måske er der færre svar end der er spørgsmål, og måske er der flere virkeligheder end den, vi tror, der er vores.

Under hele meditationsvandringen bliver du guidet trygt igennem af Marcus U. Grandjean. Marcus har studeret og praktiseret zen-buddhisme i mere end 12 år og er uddannet humanfysiolog, forfatter til bogen ”Et liv med te” og underviser i meditation og bevægelse.

Praktisk: Der er køligt i Cisternerne, og dele af meditationen vil foregå siddende. Medbring derfor varmt tøj.