17. september 2022 - 18. september 2022

STORM P. 140 ÅR / FØDSELSDAGSFEJRING

Danmarks store humorist - tegneren, maleren, forfatteren, skuespilleren Storm P. - ville i år fylde 140 år. Det markerer vi med et par gratis-entré-dage i weekenden op til hans fødselsdag, dvs. både lørdag den 17. samt søndag den 18. september. Desuden afholder vi et par særomvisninger om lørdagen den 17. september.

Type
Omvisning
Dato
17. september 2022 11:00 - 18. september 2022 17:00
Sted
STORM

I år falder Storm P.s fødselsdag (19. september) på en mandag, som er museets lukkedag. Men den runde fødselsdag skal han ikke snydes for, så kom forbi museet og drag fordel af weekendens gratis adgang.

Stik en velkomst-lakridspibe i munden og nyd de talrige eksempler på tusindkunstnerens alsidige og mangfoldige produktion – lige fra hans farverige og ekspressionistiske akvareller og oliemalerier til hans kendte og elskede bladtegninger, filosofiske fluer, skøre opfindelser og tegnede figurer.

Om lørdagen kl. 13.30 og kl. 15.00 er der desuden særomvisninger i Storm P. udstillingen ved museumsinspektør og Storm P. ekspert Nikolaj Brandt. Der er begrænsede antal pladser, så kom gerne i god tid. Det er ikke muligt at reservere plads på forhånd.

Om søndagen afholder vi museets faste månedlige åbne omvisning kl. 12, ved stud.mag. Emil Møller Christensen, der også sætter fokus på Storm P. 

Udover verdens bedste Storm P., så kan fødselsdagsweekendens gratis-gæster også udnytte, at det er sidste chance for at opleve museets særudstilling Blot til lyst?, der kaster et humoristisk og satirisk blik på sex gennem de sidste 150 år.