2. april 2023

Påske på Bakkehuset /

Påsken står for døren, og det fejrer vi på Bakkehuset.

Påske på Bakkehuset
Type
For Børn
Dato
2. april 2023 kl. 11:00 - 17:00
Sted
Bakkehuset
Pris
75 kr.

Det bliver en sjov dag for hele familien, fyldt med sjove indslag, kreative værksteder og påske-godter fra Orangeriet. 

Sebastian Klein, påskeshow og konkurrence

Igen i år får vi besøg af alletiders børne-, dyre- og bakkehusven, Sebastian Klein, som vil lave et påskeshow kl. 14 og lede slagets gang for dagens to “æg-trilnings-konkurrencer” kl. 13 og kl. 15. Før hver konkurrence har I mulighed for at male jeres æg med præcis de fart-striber/prikker, der skal til for, at netop jeres æg kommer længst!  Ægmalingen foregår indendørs og kræver billet til museet (børn har fri entré).

Påskeshowet og “æg-trilnings-konkurrencerne” foregår udendørs og kan opleves uden at løse billet til museet.

“BYG og BO – i et æg” workshop

Hvis du skulle bo i et æg, hvordan skulle det så indrettes? Arkitekterne fra All About A står klar med pap-påskeæg og en masse sjove materialer. Et hyggeligt arkitekturværksted for hele familien, hvor du naturligvis får dit æg med hjem. Workshoppen foregår indendørs fra kl. 12-16. Det er gratis at deltage, dog skal voksne løse billet til museet.

Orangeriet holder særåbent og tilbyder mad og drikke til store som små. Hele dagen kan I selvfølgelig besøge museets historiske stuer, Eventyrakademiet, gå på jagt efter påskeæg i museumshaven, opleve særudstillingen ’HÅND / VÆRK’ på 1. salen hvor I kan male “æg-trilnings-æg” og lave gækkebreve.  

Vi glæder os til at se jer til en æg-straordinær sjov dag på Bakkehuset. 

Store dele af arrangementet foregår udendørs, hvorfor det anbefales at have tøj på som passer til vejret. Deltagelse i de indendørs oplevelser og aktiviteter kræver billet, som kan købes på dagen i skranken eller forud her. Tilmelding er ikke nødvendig.

Entré: Voksne 75 kr. / Børn og unge til og med 18 år: gratis

Arrangementet er støttet af Arbejdernes Landsbank 

OBS! Der vil blive fotograferet til arrangementerne.