3. marts 2022

Mennesker kan ikke se under vand / Oplæsning

Torsdag d. 3. marts byder vi velkommen til forfatteren Victor Boy Lindholm, der læser op af sin tekst publiceret til den aktuelle udstilling Skumfødt.

Type
Oplæsning
Dato
3. marts 2022 kl. 18:00 -19:00
Sted
Møstings

Udstillingen Skumfødt af Nour Fog har dannet rammer for en eksklusiv publikation med tekst af Victor Boy Lindholm. Gennem dybe samtaler om bl.a. identitet, afmagt og forældreskab har Nour og Victor fundet hinanden i et fælles sprog og opdaget en fælles inspiration i deres praksisser. 
 
På denne aften vil Victor Boy Lindholm læse op af sin udgivelse “Mennesker kan ikke se under vand”, som på sin vis relaterer sig til Nour Fogs udstilling Skumfødt.  
Oplæsningen finder sted på førstesalen midt iblandt det keramiske strandlandskab, og aftenen slutter af med en oplevelse af udstillingen på egen hånd. 

Victor Boy Lindholm (f. 1991) er digter og journalist, uddannet fra litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. Han er forfatter til bøgerne Justin, Drone, GULD, No Hard Feelings, Resort, Jeg elsker naturen og alt omkring mig, Stræk tiden og Jeg slæber lungerne som en vægt. I publikationen optræder en ung mand, som husker tilbage på sin barndom dagen før han selv skal være far til en datter. Gennem en undersøgelse af afdøde venner og familie spørges der til stilheden, og hvad den gør ved et menneske. Hvorfor er vi stille?  

Fri entré ved tilmelding på moestings@frederiksbergmuseerne.dk, da der er begrænsede siddepladser.
Husk at medbringe Coronapas og mundbind.

Læs mere om udstillingen her