3. juli 2022

Monica Vals / Copenhagen Jazz Festival

Monica Zetterlund (1937 - 2005) var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år.

Type
Koncert / Optræden
Dato
3. juli 2022 kl. 12:00 -13:30
Sted
Bakkehuset

Monica Zetterlund (1937 – 2005) var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år.
Selvom den legendariske sangerinde indstillede karrieren i 1999, lever hendes stemme videre gennem talrige udgivelser, der til stadighed fascinerer og berører musikelskere verden over. Bl.a. hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans står som en milepæl i jazzhistorien.
I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen Monicas Vals op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller og sangerinde Mari Götesdotters pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der også ved denne koncert tager os på en musikalsk tidsrejse tilbage til fordums jazzklubber.
Kom til koncert og oplev Monica Zetterlunds musikalske arv opført live af nogle af Skandinaviens førende jazzmusikere, der denne aften hylder Nordens største og mest særegne sangerinde.

Lineup:
Mari Götesdotter – vokal
Benjamin Koppel – saxofon
Søren Møller – klaver
Johnny Åman(FIN) – bas
Peter Nilsson(SE) – trommer

Foto: Palle Bo