15. oktober 2021

Kulturnatten i Cisternerne

På Kulturnatten kan I med kulturpas besøge Cisternernes aktuelle udstilling, opleve en storstilet udendørs lysinstallation, høre god musik og deltage i aftenens andre spændende udendørsaktiviteter.

SIIKU Kulturnatten 2021
Type
Dato
15. oktober 2021 kl. 18:00 - 00:00
Pris
0-95 kr. kr.

Denne aften står i lyset og mørkets tegn. Besøg udstillingen Event Horizon under jorden i mørket fra både, oplev den imponerende lysinstallation udenfor, hør god musik og få ansigtsmalet eller tatoveret cool udstillings-inspirerede edderkopper eller spindelvæv!

Program:
Kl. 18-00:
Den aktuelle udstilling Event Horizon er åben. Entré er begrænset og gives på denne aften via først til mølle-princippet, og det er derfor ikke nødvendigt at booke billetter på forhånd. For at sikre en plads, anbefaler vi, at I møder op i ekstra god tid foran indgangen, hvor der udenfor vil være flere skønne oplevelser, imens I venter.
NB. der er kun adgang med Kulturnat-badge.

Helt eksklusivt under Kulturnatten kan I på denne ene aften opleve den storstilede og imponerende lysskulptur skabt i samarbejde med kunstnerduoen SIIKU, der aktiverer hele det grønne område ovenover Cisternerne. Lysskulpturen opleves som en åben kilde til lys og som et omsluttende vandfald af lys med inspiration, dels fra springvandet ovenover Cisternerne samt fra edderkop-tematikken i Tomás Saracenos udstilling.

Kl. 18-21:
Udenfor Cisternerne kan du blive helt klar til udstillingen Event Horizon ved at få ansigtsmalet smukke edderkopper eller tatoveret cool spindelvævsmotiver kreeret af de dygtige artister fra Sminkehjørnet. Artisterne er blevet inspireret af udstillingen i Cisternerne, hvor edderkoppen og dens væv er i fokus. Man kan vælge imellem flere motiver.

Kl. 19-23:
Aftenen byder også på lækker musik fra to dygtige DJs, der gennemsyrer Søndermarken med rytmiske toner. Det gør med garanti ventetiden på Event Horizon det hele værd!