Next event: 28. november 2024

Kimchi workshop / Fermentering i det moderne køkken

Kom til kimchi workshop i Orangeriet og prøv at fermentere i en moderne kontekst.

Orangeriet_Kimchi workshop_Bakkehuset
Type
Workshop
Dates
28. november 2024 kl. 16:00 - 17:30
4. december 2024 kl. 16:00 - 17:30
Sted
Orangeriet
Pris
125 kr.
UDSOLGT

På Bakkehuset var årets sidste måneder præget af syltning, henkogning og fermentering inden de grøntsagsløse måneder frem til maj. I denne workshop kan du få et indblik i fermentering som teknik og prøve at fermentere i en moderne kontekst, hvor fermentering mere tjener til at udvikle spændende smage end som konserveringsmetode. Vi sætter fokus på fermenteringens madmæssige kvaliteter, og hvordan det fermenterede kan bruges i hverdagen. 

I bæredygtighedens navn opfordrer vi deltagerne til at medbringe egne patentglas, forklæder og en god kniv, men det er også muligt at købe et patentglas til workshoppen.

Udover smagsprøver i løbet af workshoppen får deltagerne hver et glas kimchi med hjem.