15. april 2023

International Slow Art Day /

Vær med til at fejre International Slow Art Day, når Cisternerne inviterer til Slow Looking i Kimsoojas magiske lysinstallation Weaving the Light.

Slow Art Day_Cisternerne
Type
Mindful Museum
Dato
15. april 2023 kl. 14:00 - 15:00
Sted
Cisternerne
Pris
115 kr.

I et samfund, der synes at bevæge sig i konstant højere fart, er det at sænke farten blevet både en luksus og en udfordring. På Slow Art Day opfordrer museer verden over folk til at se mere tålmodigt på kunst og at værdsætte den dybere for herigennem at åbne op for nye tanker og perspektiver på tilværelsen.  

Det er andet år i træk, at Frederiksbergmuseerne deltager i den globale begivenhed, som officielt blev grundlagt i New York tilbage i 2010, og som nu er vokset til at blive fejret hver april på mere end 1.500 museer og gallerier verden over.  

På Slow Art Day i Cisternerne guides man langsomt og meditativt rundt i Kimsoojas farverige lysunivers, som indtager Cisternernes underjordiske mørke hvælvinger. Vi udforsker nysgerrigt og tålmodigt forskellige vinkler og perspektiver, og mødes herefter oppe i dagslyset for sammen at dele og diskutere vores tanker og fortolkninger. 

Bemærk at guidningen og den efterfølgende samtale foregår på dansk. 

Det er gratis at deltage i Slow Art Day i Cisternerne, når entréen er betalt. Forhåndstilmelding er ikke mulig. 
Du må gerne benytte din fællesbillet eller forhåndskøbte onlinebillet som entré til arrangementet. 

Der er dog et maximum for antal deltagere, og deltagelse er efter først til mølle princippet.