27. september 2023

Ind i sindet / Slow Looking og samtaler ud fra Storm P.s mørke værker

Storm P. var på sin tid måske nok kendt som Danmarks morsomste mand, men i mange af hans værker oplever vi også en mere dyster side.

Type
Foredrag, Mindful Museum
Dato
27. september 2023 kl. 17:00 -19:00
Sted
STORM
Pris
150 kr.

En dobbelthed som vi også kender fra andre store komikere. Eller måske fra os selv? Til dette arrangement stiller vi bogstavelig talt skarpt på en mindre kendt side af maleren Storm P. og samtaler om, hvad disse af hans værker, kan fortælle os i dag.

Sammen vil vi først gennem guidet Slow Looking ved museumsinspektør Cecilie Monrad gå i dybden med et enkelt udvalgt værk, som ikke tidligere har været udstillet. Et værk, som måske stiller flere spørgsmål end svar. Vi lægger vores forforståelse på hylden et øjeblik, og oplever bare værket i et langsomt tempo og samtaler om, hvilke tanker og associationer værket bringer os.

Således nysgerrige sætter vi herefter vores oplevelse ind i et historisk perspektiv, hvor museumsinspektør Nikolaj Brandt går dybere ind i denne mere ukendte side af Storm P.s kunst. Vi får lov til at se og høre om andre af Storm P.s mere makabre og dystre værker, som i dagens anledning er hentet ud fra magasinets mørke gemmer.

Billet købes via Billetto, og til arrangementet byder vi på et glas vin, som er inkluderet i prisen.