14. oktober 2022

FOLD DIN INDRE NATTERAVN UD / KULTURNAT PÅ BAKKEHUSET

Til årets kulturnat på Bakkehuset undersøger vi nattens magi og tiltrækningskraft. 

Type
Oplæsning, Workshop
Dato
14. oktober 2022 kl. 18:00 -00:00
Sted
Bakkehuset

Natten kan skabe frygt, men den kan også være en tryg hule, natteravne kan gemme sig og finde ro i.  
I guldalderens maleri og poesi hyldede kunstnerne nattemørket, og med papirkunsten og digtekunsten som afsæt, vil vi denne aften gøre det samme!  
 
I vores papirværksted kan man genskabe nattens magi gennem fortællinger i ord og billeder. 
Her vil duoen Anabela Lemos og Dorthe Svendsen skabe en stemningsfuld ramme for aftenens workshop, hvor både børn og voksne kan klippe, folde og bygge i papir.  
 
På aftenen omdannes Bakkehusets intime rammer også til karaokebar, men i stedet for musik, er det digte, der kører på teleprompteren. Vi har fundet et væld af nattedigte frem til begivenheden, hvor Torben Sangild er vært, men hvor det er op til dig, hvordan digtene skal fremsiges, når du griber mikrofonen! 
 
Besøg også Den nye hjørnestue, hvor vores værter hele aftenen står klar til at byde velkommen og starte samtaler op for nye deltagere. Den første hjørnestuesamtale finder sted kl. 18.30 og derefter er der samtaler kl. 19.30, 20.30, 21.30, 22.30 og 23.30. Der er plads til otte deltagere per samtale og pladserne går efter først til mølle. Det er ikke muligt at booke sig ind på en samtale på forhånd.   
 
Hele aftenen kan du naturligvis også gå på opdagelse i Kamma og Knud Lyne Rahbeks autentiske forfatterhjem, besøge vores Eventyrakademi for børn og fordybe dig i vores særudstilling hånd / værk med værker af Morten Søndergaard og Teis Dich Abrahamsen. 
 
Bakkehusets gård er oplyst med lanterner, og Orangeriet holder åbent og serverer varme drikke og snacks, hvad enten du er en natteravn eller ej.  
 
Fri entré med Kulturpas.

Bakkehusets program:   

Kl. 18-24: Museet og Orangeriet er åbent 

Kl. 18-21: Papirværksted for børn og voksne – anbefales fra 5 år 

Kl. 18.30-24: Besøg Den nye hjørnestue – samtaler hver time fra kl. 18.30 

Kl. 20-22: Digtkaraoke