20. marts 2022

Finisage / Skumfødt

Vi glæder os til at se jer til finissage søndag d. 20. marts 2022 kl. 17-19, hvor vi fejrer afslutningen på den populære udstilling Skumfødt af kunstneren Nour Fog.

Nour Fog i udstillingen Skumfødt foto: Torben Eskerod
Type
Dato
20. marts 2022 kl. 17:00 - 19:00
Sted
Møstings

Vi glæder os til at se jer til finissage søndag d. 20. marts 2022 kl. 17-19, hvor vi fejrer afslutningen på den populære udstilling Skumfødt af kunstneren Nour Fog. Til arrangementet vil der være servering af vin og lemonade.Der er fri entré.

Årets første kunstner, der udstiller på Møstings efter genåbningen, er billedkunstneren Nour Fog. Med udstillingen Skumfødt har Nour siden d. 17. januar indtaget de herskabelige lokaler med et keramisk landskab af sanselige og organiske skulpturer. Udstillingen tager afsæt i et graviditets-, fødsels- og efterfødselsforløb, der har fundet sted under udstillingens tilblivelse. Værkerne afspejler de følelsesmæssige og kropslige tilstande, sansninger og erfaringer, der viste sig under den både nervepirrende, intense og skrøbelige rejse i tilblivelsen af et barn.Former og farver smelter sammen om fødderne på de besøgende, når de bevæger sig blandt formationer, der associerer til konkylier, slebne sten, fosterdannelse, organer og gravide maver, alt imens et lydlandskab af hav og hjerterytmer bølger ind over de smukke højloftede rum.Nour Fog (f. 1981) er uddannet fra det Jyske Kunstakademi i 2016 og arbejder undersøgende og skulpturelt i det keramiske medie med udgangspunkt i kønspolitiske tematikker og sanselighed, mens lyd, installation og performances ofte spiller en stor rolle i deres værker. Tidligere har Fog udstillet på bl.a. Overgaden, Gl. Holtegaard, Sydhavn Station, Kunstpakhuset og Galleri Image.Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Frederiksberg Kommunes musikudvalg.
Skumfødt kan opleves frem til d. 20. marts 2022.
Læs mere på www.frederiksbergmuseerne.dk