9. april 2023

Farverig familieworkshop / Lær at marmorere påskeæg

Kom og deltag i Cisternernes familieworkshop i påsken og lær at lave fine marmorerede æg – en sjov måde at skabe farverig påskepynt på.

Type
For Børn, Workshop
Dato
9. april 2023 kl. 12:00 -13:00
Sted
Cisternerne
Pris
75 kr.
UDSOLGT Udsolgt

Inspirationen henter vi i Kimsoojas aktuelle udstilling Weaving the Light, hvor lyset spaltes i alle regnbuens farver og danner hvirvlende, nærmest marmorerede farvespil i Cisternernes mørke.

Til workshoppen skal vi, ved hjælp af enkle teknikker, skabe en marmoreret effekt på overfladen af vores påskeæg. De marmorerede æg vil være en smuk og farverig tilføjelse til påskepynten derhjemme og er samtidig en sjov aktivitet at lave sammen med familien.

Marmoreringsteknikken har en lang og rig historie med oprindelse tilbage til det gamle Kina og Japan. Teknikken blev senere udviklet i Tyrkiet og spredt over hele den islamiske verden og nåede til sidst Europa under renæssancen. I dag praktiseres marmorering over hele verden af kunstnere og håndværkere, der værdsætter skønheden og alsidigheden ved denne traditionelle kunstform.

Så kom og vær kreativ sammen med os, og eksperimentér med denne farverige og unikke dekorationsteknik!

Voksne deltager gratis som ledsager til workshoppen, men hvis de vil opleve årets udstilling betales alm. entrépris på 115 kr. ved ankomst.