18. oktober 2022 - 19. oktober 2022

Byg og bo i en sko / Efterårsferieaktivitet

Gå på opdagelse i udstillingen “Men hvad må vi så?” og byg derefter et sjovt, frækt og anderledes univers til din yndlingsfigur i en transformeret sko. Du får naturligvis dit mesterværk med hjem. Et hyggeligt værksted for hele familien tirsdag og onsdag i efterårsferien.

Type
For Børn, Workshop
Dato
18. oktober 2022 11:00 - 19. oktober 2022 16:00
Sted
STORM

I museets efterårsferieværksted står duoen billedkunstner Serine Sinding Yde og arkitekt Julie Dufour klar med en masse sjove modelmaterialer og ikke mindst sko. Du får kyndig og kreativ vejledning til at bygge dit eget personlige boligunivers op i din udvalgte sko – du kan evt. også medbringe din egen gamle og udtjente sko og give den et efterliv i ny udformning.

Hvordan skal sko-boligen se ud og hvem skal bo i skoen? Her kan du gå på opdagelse i museets helt nye udstilling om humor for børn. Måske finder du her en yndlingsfigur, og du kan lade dig inspirere af de hjemlige omgivelser i udstillingen: et køkken, en stue og et badeværelse – hvor noget alligevel er helt anderledes og vendt op og ned. På væggene kan du møde kendte og elskede figurer fra f.eks. klassikeren Halfdans ABC og Ole Lund Kierkegaards bøger Gummi-Tarzan, Otto er et næsehorn og Orla Frøsnapper. Eller hvad med at finde inspiration i Anders Morgenthalers tegninger fra bøgerne om Røv eller Julie Kyhls finurlige illustrationer fra bogen De artigste børn i verden af Josefine Ottesen.

Det er gratis at deltage i workshoppen (voksne betaler museumsentré), og der er ingen tilmelding. Du kan droppe ind, når du vil, men sørg for at have tid nok til både at se udstillingen og bygge din sko. Værkstedet lukker kl. 16.