15. marts 2024

Blomster, eventyr og godnathistorier / Den Lille Kulturnat på Bakkehuset  

På Den lille Kulturnat den 15. marts – børnenes helt egen kulturnat – glæder vi os til at byde inden for i Bakkehusets stemningsfulde stuer, som vil summe af liv og kreativitet.

Type
For Børn
Dato
15. marts 2024 kl. 16:00 -20:00
Sted
Bakkehuset

I vores Eventyrakademi kan du hele aftenen boltre dig i leg og med inspiration i eventyrdigteren, H.C. Andersen, skabe dine egne fortællinger. 

Det er forår! Vintergækker, erantis og krokus pibler op af jorden, og snart får de følgeskab af mange andre blomster. Fold dine forårsfornemmelser og blomsterfantasier ud i silkepapir i workshoppen på 1. sal. Her guider papirkunstner Min ven Kir/ Kir Lykkeberg dig og dine voksne, så I (i Kamma Rahbeks ånd) sammen kan lave de fineste blomster og buketter, som længe kan lyse op derhjemme. Workshoppen er åben kl. 16-18.15.  

Godnatlæsning 
Mie Brandt, skuespiller og kunstnerisk leder af Teater Zeppelin, er hoppet i pyjamassen og har taget sine bedste godnathistorier under armen. Kom og lyt med, når hun læser højt i vores pudehjørne fra kl. 18.15-19.45.  

Den lille Kulturnat på Frederiksberg: saml stempler og få en præmie 
Bakkehuset har sammen med Biblioteket Frederiksberg, Folkekirken på Frederiksberg og Teatret Riddersalen lavet et kort med en oversigt over nogle af de oplevelser, du kan glæde dig til på dagen på Frederiksberg: teater, krea-værksteder, eventyr, godnathistorier, lejrbålshygge og fællessang. Hver gang du besøger et af stederne på kortet, får du et stempel, og når du har samlet mindst to stempler, vil du modtage en præmie. 

Fra den 1. marts kan du hente dit kort på Bakkehuset, Biblioteket Frederiksberg, Solbjerg Kirke, Riddersalen eler Frederiksberg Centret.  

Vi glæder os til at dele Den lille Kulturnat sammen med dig!

Billetpris: 125 kr. for Kulturpas til voksne, gratis for børn. 1 voksen kan medtage to børn under 12 år på sit eget kulturpas. Billetter kan kun købes digitalt på Kulturnattens hjemmeside