14. august 2023

Alsang i regnbuens farver /

CPH Pride bliver fejret hele ugen, og på STORM synger vi ugen og fejringen i gang med en Alsang i alle regnbuens farver.

Type
Fællessang
Dato
14. august 2023 kl. 17:00 -18:00
Sted
STORM

For enden af regnbuen er en sang. Eller flere. For den danske scenekunst har altid haft højt til loftet, når det kom til seksualitet, brud på normer og samlivsformer. I anledning af Cph Pride inviterer STORM igen i år til en Alsang i alle regnbuens farver. 

Sangvært er Jakob Steen Olsen, der udover sin lange karriere som teaterredaktør også er fast panelmedlem af podcasten Det vi taler om og ikke mindst medstifter af den berømte draggruppe Ask Helga. 

Han har valgt en række sange, der hylder kærligheden i mange former, dobbelttydige sange, og ikke mindst – sange man bliver glad af at synge sammen!

Det er musikformidler Mikkel Skovgaard, som næsten kan kaldes en slags huspianist for STORM, der slår tonerne an til en mangfoldig fællessang.  

Alsangen foregår kl. 17- 18 i STORMs gårdhave, der har indgang fra Pile Allé. Haven er åben fra kl. 16 – og det samme er baren. 

Ved regnvejr aflyses Alsangen.

Det er gratis at deltage, hvis man lover at synge med! Der er siddepladser til ca. 50 i gårdhaven og plads til omkring 75 i alt.